POGLEDAJTE VIDEO U ČAST HRVATSKOM BORCU: / Nešto ovako spektakularno još nismo vidjeli

Image
Foto: Screenshot

Ovakvi videi rade samo za one najbolje u ringu

9.1.2019.
22:44
Screenshot
VOYO logo

U 2018. godinu je krenuo kao KSW prvak velter kategorije. No, 14. travnja je naletio na Južnoafrikanca Dricusa Du Plessisa koji mu je nanio, mnogi će reći, prvi pravi poraz u profesionalnoj karijeri. Tada se činilo da će 2018. godina biti za zaborav.

No, jedan od najboljih regionalnih boraca Roberto Soldić je pokazao koliko vrijedi. U revanšu protiv Du Plessisa, koji se održao na KSW-u 45 na Wembleyju u listopadu, član UFD Gyma iz Duesseldorfa je svoj velikom rivalu vratio istom mjerom – nokautom! Pojas je bio vraćen u njegovo vlasništvo, a on je mogao odahnuti, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video koji sve objašnjava

Manje od dva mjeseca kasnije “RoboCop” i treći put u 2018. ulazi u KSW-ov kavez, ovaj put u super meču protiv Viniciusa Bohrera. Iako meč nije imao za ulog pojas KSW-ovog prvaka jer se održao u “catch weight” kategoriji do 80 kilograma, Soldić je bio nemilosrdan. Nokautirao je Bohrera već u prvoj rundi.

Bila je to sveukupno spektakularna pobjeda za ovoj sjajnog mladića iz Viteza, a takva godina zaslužuje i jedan “highlight” video koji možete pogledati u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo