OBRAČUN VETERANA UFC-A I BIVŠEG CRO COPOVA TRENERA S PROVALNIKOM: / 'Da sam ga ubio, bilo bi legalno'

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Po ulasku u svoj dom otkrio je da ima nepozvanog gosta i odmah odlučio riješiti situaciju

23.8.2018.
18:04
Screenshot
VOYO logo

Vraćajući se u svoj dom u San Diegu, Dean Lister je u kući nabasao na provalnika. Provalnik je zapravo takozvani “meth head”, izraz je to koji u SAD-u kolokvijalno koriste za ovisnike o drogi “methamphetamine”, piše Fightsite.

Provalnik za kojeg se na snimci vidi da nije baš u najboljem stanju nije najbolje reagirao kad ga je Lister upitao “što mu radi u kući i zašto mu je prekopao stvari?". Na Listerovo pitanje odgovorio je da je kuću zamijenio crkvom, a čim je shvatio da ga se snima, provalnik je zgrabio metalnu cijev i zaprijeio Listeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, borac je podignuo ruku i već to je bio dovoljno da uljez pobjegne, a o čitavom incidentu na društvenim mrežama pisao je sam Lister.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi znati njegovo ime

“Oko 8 sati navečer sam u svom domu u San Diegu nabasao na ‘meth heada’ koji je krao po mojoj kući. Na kraju videa je podignuo metalnu cijev prema meni, ali se zaustavio čim sam dignuo ruku u zrak. Dopustio sam mu da pobjegne kroz prozor. Policija je rekla da sam ga ubio, bilo bi posve legalno. Ali je li to ono što želim?", napisao je pa dodao:

"Na kraju dana, ukrao mi je brdo love. Video sam objavio da bih saznao tko je ovaj ovisnik. Bijelac je, mršav, bio je na methu i imao je puno tetovaža. Policija ga traži, ali ako netko zna, neka mi pomogne”, stoji u Listerovoj poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo