VIDEO / senzacije! Alistair Overeem nokautiran, i to brutalno

Nizozemski borac Alistair Overeem doživio je i drugi teški poraz u UFC-u. U njegovom trećem nastupu za popularnu borilačku organizaciju, nokautirao ga je Amerikanac Travis Browne.

18.8.2013.
14:43
VOYO logo

Tri nastupa i dva poraza - to je od ove subote UFC skor nizozemskog borca Alistaira Overeema, bivšeg prvaka Strikeforca i jednog od najglasnijih i najbahatijih pretendenata na titulu prvaka UFC-a.

Nakon poraza od brazilskog diva Antonija Silve, Overeem je još gore prošao protiv američkog borca Travisa Brownae, na UFC Fight Night 26 spektaklu u Bostonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanac je prvu rundu završio spektalularnim nokautom, udarivši Nziozemca prvo nogom u bradu da bi ga potom dokrajčio udarcima u parteru. Doduše, Overeem je puno bolje otvorio meč, krenuo je agresivno i serijom udaraca doveo Amerikanca na rub poraza, ali žilavi Travis je pretrpio bombardiranje kakvo bi izdržao malo koji borac i potom, krajem prve runde, iznenadio velikog favorita atraktivnim nokautom.

//www.youtube.com/embed/_dnCGkPiO10

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U još jednoj velikoj borbi večeri Chael Sonnen je nakon dva poraza od Andersona Silve i Jona Jonesa ostvario veliku pobjedu protiv Mauricija Rue. Premda je Brazilac svoju šansu lovio u stand-up borbi, u jednom je trenutku srušio Sonnena na parter i to se pokazalo kobnom pogreškom.

Sonnen je strpljivo vrebao priliku pa desetak sekundi prije kraja prve runde vješto izveo polugu na Ruinom vratu i Brazilac je morao predati borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/xs68YQN9hq0

specijal-201102150360004-Pazi, nokaut!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo