PLJAČKAŠ SE NAMJERIO NA LIJEPU UFC BORKINJU PA DOBIO BATINE: / Izgled njegovog lice sve govori o toj odluci

Image
Foto: Instagram

Poznata borkinja obračunala se s pljačkašem i pokazala mu da se namjerio na krivu djevojku

7.1.2019.
8:46
Instagram
VOYO logo

"Prišao mi je, sjeo pokraj mene i pitao koliko je sati. Odgovorila sam mu, ali shvatila sam da ne namjerava otići", rekla je brazilska UFC borkinja Polyana Viana koju je za vikend u Brazilu pokušao opljačkati muškarac, a ona mu je onda pokazala koliko je to loša ideja.

Lijepa borkinja čekala je da po nju dođe automobil kad se kraj nje pojavio sumnjivi muškarac. U hlačama je imao lažni pištolj, tražio je da mu preda svoj mobitel i prijetio da će pucati, ali ona je prepoznala da pištolj nije pravi i odlučila reagirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razoružala ga udarcima

"Rekao mi je da se ni ne pomišljam opirati jer je naoružan. Kada je položio ruku na pištolj, primijetila sam da je premekan. Bio mi je jako blizu i pomislila sam da ga neće imati vremena izvući sve i da je pištolj pravi", ispričala je Brazilka za MMAJunkie.com.

"Zadala sam mu dva udarca, a onda sam ga oborila nogom. Kada je pao, krenula sam ga gušiti. Potom sam ga posjela na isto mjesto na kojem smo sjedili nekoliko trenutaka ranije i rekla mu: "Sad ćemo pričekati policiju", rekla je pa zaključila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro sam. Mislim da je bio preplašen jer je pao jako brzo. Nakon toga više uopće nije reagirao... Pitao me da ga pustim, pravdao se da je samo želio znati koliko je sati. Vidio je da sam strašno ljuta pa je na kraju, vjerojatno preplašen da ne dobije još batina, samo rekao: U redu, zovi policiju..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo