Prioriteti

PLES DA, TUČNJAVA NE: Jedna od najljepših sportašica svijeta šokirala UFC

Jedna od najljepših MMA borkinja i sportašica općenito, lijepa Paige VanZant, neće nastupiti na povijesnom UFC-u 200 eventu koji će se 9. srpnja održati u Las Vegasu u novonapravljenoj T-Mobile Areni.

Razlog tomu je njezin uspjeh u TV šou “Ples sa zvijezdama” čiji je sudionik ove sezone. Ova 22-godišnja članica slamka kategorije jednostavno rastura u šou, što nije ništa čudno ako se uzme u obzir da se Paige VanZant prije borilačke karijere bavila upravo s plesom. I to 13 godina.

Za posljednji nastup u emisiji, suci su Paige nagradili maksimalnim ocjenama i kako stvari stoje Amerikanka ima velike šanse da osvoji cijelu sezonu, pa je njezin menadžer objasnio da su zato borbu odlučili odgoditi za kolovoz.

‘Emisija joj uzima previše vremena’

“Razmisli smo i shvatili da joj emisija oduzima previše vremena za pripreme. Ona želi imati postora za napredak i poboljšanje svojih vještina, tako da smo odlučili odgoditi njen povratak za kraj kolovoza”, rekao je njezin menadžer.

Failure defeats losers but inspires winners. Ill be back. That's a promise.

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzantufc) on

Paige VanZant je tako još jedna popularna i marketinški isplativa ličnost koja neće sudjelovati na velikoj priredbi, nakon najveće zvijezde eventa najveća zvijezda promocije, Irca Conora McGregora, koji je s Nateom Diazom trebao predvoditi UFC 200, a koji je maknut s popisa borbi nakon što se odbio pojaviti na press konferenciji u Las Vegasu. VanZant je do poraza od Rose Namajunas imala četiri pobjede u nizu u UFC-u u slamka kategoriji.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr