MAYWEATHER POSLAO BOLESNU PORUKU McGREGORU: / Ovo se neće svidjeti Conoru, ali hoće milijunima fanova

Image
Foto: Instagram: Floyd Mayweather

Mayweather Jr. je na Instagramu objavio fotošopiranu sliku koja ga prikazuje kako u MMA rukavicama laktom udara krvavog McGregora u kavezu.

12.2.2018.
8:37
Instagram: Floyd Mayweather
VOYO logo

Čini se kako će doći do spektakularnog uzvrata, ovog puta u Octagonu između neporaženog umirovljenog boksačkog šampiona Floyda Mayweathera i UFC prvaka Conora McGregora.

Mayweather Jr. nastavlja provocirati borilačke fanove i Conora McGregora medijskim uradcima koji jasno daju do znanja kako je novi obračun Mayweathera i McGregora dogovoren, samo je pitanje vremena kad će biti i službeno objavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MAYWEATHER UŠAO U OKTOGON I ZAGOLICAO MAŠTU FANOVIMA: McGregoru nije trebalo dugo da mu odgovori

Nakon što je prošle godine u kolovozu McGregor odradio borbu protiv Mayweathera prema boksačkim pravilima i izdržao do desete runde, usput zaradivši na desetke milijuna dolara, "The Notorious” je bezbroj puta Floydu poručio kako bi ga uništio na svom terenu, odnosno u kavezu po MMA pravilima.

Naravno, sama priča itekako je marketinški isplativa i golica maštu predsjedniku UFC-a Dani Whiteu, samim borcima koji su poznati kao oni koji jako vole miris novca i luksuz, njihovim menadžerima te svim borilačkim fanovima željnim spektakla, borbe zvučnih borilačkih imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BOLESNA PORUKA CONORA MCGREGORA ZA MAYWEATHERA: ‘Pravila su te spasila od sprovoda’

Priča oko mogućeg, i za obje strane financijski unosnog revanša, baš pod tim uvjetima, u posljednje je vrijeme sve glasnija pa je umirovljeni 40- godišnjak bacio novu provokaciju putem društvenih mreža. U svom stilu. Naime, Mayweather Jr. je na Instagramu objavio fotošopiranu sliku koja ga prikazuje kako u MMA rukavicama laktom udara krvavog McGregora u kavezu. Uz sliku je dodao i komentar:

“Certificirani ubojica protiv certificirane ku*e.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne sumnjamo da nećemo dugo čekati na odgovor Conora McGregora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo