KRV, ZNOJ I SUZE

POGLEDAJTE KAKO SE STIPE MIOČIĆ PRIPREMAO ZA NGANNOUA: Predator bi se nakon ovog trebao zapitati neke stvari

Miočić ima priliku treći uzastopni put obraniti pojas prvaka, što još nikad nikome u kraljevskoj teškoj kategoriji u UFC-u nije uspjelo.

Do meča desetljeća između aktualnog teškaškog UFC prvaka Stipe Miočića i kamerunsko-francuske zvijeri Francisa Predatora Ngannoua na UFC 220 u Bostonu, u TD Gardenu, ostalo je još jedanaest dana.

MIOČIĆ ODBIJA BITI DETRONIZIRAN: ‘Vjerujem da je to svima postalo očito – sasvim je jasno da UFC želi da izgubim, ali…’

Mnogo se piše i priča o ovoj borbi koju s nestrpljenjem iščekuju MMA fanovi diljem svijeta. Jer, ulog je velik – teškaški UFC pojas. Miočić ima priliku treći uzastopni put obraniti pojas prvaka, što još nikom nikad u kraljevskoj teškoj kategoriji u UFC-u nije uspjelo.

Ngannou, pak, želi ispuniti svoju sudbinu, kako smatra, opravdati medijski cirkus koji se podignuo oko njega i postati prvak. Kako bilo, ovih se dana na YouTube kanalu “Athletes Training” pojavio kompilacijski video Miočićevih treninga.

Iako u opisu stoji da se radi o kadrovima s priprema za UFC 220, vidljivo je kako je autor videa koristio starije kadrove. Pogledajte kako se Miočić pripremao za najveći izazov svoje karijere.

Povratak na Net.hr