BRUTALNO: / Ovako izgleda kad najopasnija borkinja svijeta uđe u ring s olimpijskom boksačkom prvakinjom

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Na internetu je osvanula snimka sparinga s kacigama između Cris Cyborg i dvostruke osvajačice olimpijskog zlata u boksu, Amerikanke Claresse Shields.

27.6.2017.
16:52
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Cyborg je započela pripreme za svoj sljedeći nastup na UFC-u 214 gdje će se sučeliti s Megan Anderson za pojas UFC prvakinje u perolakoj kategoriji. U sklopu priprema za borbu, Brazilka se odlučila spremati i s olimpijkom i dvostrukom osvajačicom olimpijskog zlata u boksu Claressom Shields.

PROCURILA NOVA SNIMKA SPARINGA MCGREGORA I PROFI BOKSAČA: ‘Samo nekim ludo sretnim udarcem može nokautirati Mayweathera’

Brazilka svoju protivnicu Anderson još više želi iznenaditi boksačkim tehnikama, a Shields je prava borkinja za upijanje znanja iz boksa. No, isto tako, video, za koji na početku autor tvrdi kako nije montirana snimka nego prava, pokazuje razliku u boksačkom znaju između njih dvije. Očekivano, ako se uzme u obzir da je jedna striktno UFC borkinja, dok je druga boksačica s pedigreom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je upravo Cyborg najopasnija ženska MMA borkinja općenito i najbolja udaračica u svijetu slobodne borbe, upravo se od nje očekivalo da može kvalitetno parirati sjajnoj Claressi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz runde i pol, koliko se može vidjeti sparinga na videu, dojam je kako je Amerikanka ipak puno efektivnija i kvalitetnija u boksačkim izmjenama. Prije početka springa, Shields je Cyborg pokazivala kako da "uđe" u protivnicu i zada joj seriju udaraca u glavu i tijelo.

Stoga, ne čudi što se potegla "stara tema", može li MMA borac parirati boksaču u boksačkom ringu? Očekivano, s obzirom na čitav “hype” oko meča između Conora McGregora i Floyda Mayweathera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo