OTKRIVENO ZAŠTO JE MCGREGOR UDARIO STARCA: / Razlog dokazuje da je Irac zaista potpuni luđak

Image

Bivši prvak otišao je sa svojim društvom u kafić i počeo častiti viskijem sve na šanku.

16.8.2019.
17:14
VOYO logo

Otkako je postao vlasnikom pojasa u dvama kategorijama pri UFC-u, irski MMA borac, Conor McGregor kao da je u potpunosti prolupao, a stvari su drastično eskalirale nakon što je izgubio meč od Khabiba lani. Osim što provocira koga stigne, počeo je i mlatiti nedužne ljude. Pojavila se tako snimka na kojoj se vidi kako Conor iz čista mira udara starijeg čovjeka u jednom kafiću.

Bivši prvak otišao je sa svojim društvom u kafić i počeo častiti viskijem sve na šanku, a jedan muškarac dva puta je odbio McGregorovo piće i ovaj se upustio u raspravu s njim. Eksplozivni Irac ne zna raspravu završiti riječima, pa je bez imalo suzdržavanja pogodio šakom u glavu starijeg gosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Irska policija je potvrdila da se napad dogodio, a javio se i predsjednik UFC-a Dana White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To se dogodilo u travnju i znao sam da se dogodilo, ali tek sad je stigao video. Poprilično je loše. Poprilično je sigurno da je to on. Navodno se sve dogodilo u pubu u Irskoj i radilo se o svađi zbog viskija. Conor sada ima viski i to je bila svađa oko viskija. Conor je udario muškarca ljevicom. Ne znam kontekst. Ne znam cijelu priču, ali udario je čovjeka, starijeg čovjeka, u lice", rekao je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo