NEZAPAMĆENA SRAMOTA IMA SVOJ NASTAVAK: / 'Ono što su učinili meni i Cro Copu je skandal neviđenih razmjera'

Image
11.10.2016.
13:35
VOYO logo

Net.hr prošlog je tjedna prenio pisanjeFightsitea koji doznaje kako osim nekih manjih honorara boraca koji su se borili u “supermečevima” ili u prvom kolu spomenutog turnira, velika većina honorara koji su veliki nikada nije isplaćena. Sad je od te priredbe prošlo više od tri i pol godine, a vlasnik K-1 brenda i kompanije Mike Kim reklamirao je finale hvaleći se podatkom kako će pobjedniku pripasti vrtoglavih milijun dolara.

Image
OTKRIVENA NEZAPAMĆENA SRAMOTA! /

Mirko Cro Cop Filipović opako je prevaren i izigran

Image
OTKRIVENA NEZAPAMĆENA SRAMOTA! /

Mirko Cro Cop Filipović opako je prevaren i izigran

OTKRIVENA NEZAPAMĆENA SRAMOTA! Mirko

Ostali bez doslovno krvavo zarađenog novca

Upravo su astronomski iznosi trebali biti dokaz da je K-1 organizacija opet moćna kao prije. Bez svog pošteno i doslovno krvavo zarađenog novca su, među ostalim, ostali i pobjednik turnira Mirko “Cro Cop” Filipović, finalist Ismael Londt te polufinalisti Dževad Poturak i neslavni junak ove nove naše priče o neisplaćenim, krvavo zarađenim honorarima, Ukrajinac Pavel Zhuravlev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

K-1 niti njemu nikad nije platio iznos od 50.000 dolara

I njemu K-1 nikada nije platio iznos od 50 tisuća dolara koliko je prema ugovoru iznosio plasman u polufinale. Razočarani borac je najprije pokušao komunicirati s ljudima koji vode nekoć slavnu kick boksing promociju, no bezuspješno. Hoće li ikada dobiti teško zarađeni novac nije siguran, no u razgovoru za Fightsite potvrđuje da će se boriti do kraja i da neće odustati.

'Kada ulazite u ring s borcima kalibra Filipovića, vi riskirate život'

"Zašto bih odustao? To je moj krvavo zarađeni novac koji mi nije isplaćen. Odradio sam dva meča u istoj večeri, borio se protiv najboljih boraca svijeta, potrošio sam gomilu novca i vremena na pripreme za taj K-1 WGP Finale. Svaki put kada ulazite u ring s borcima kalibra Mirka Filipovića vi riskirate svoj život. Za tako nešto očekujete da ćete biti pošteno plaćeni”, kaže Ukrajinac i dodaje da je riječ o prvoklasnoj sramoti i skandalu neviđenih razmjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne razumijem kako tim ljudima nije neugodno'

“To je jednostavno sramotno jer je riječ o promociji koja je nekoć bila simbol cijelog sporta. Ne razumijem kako tim ljudima nije neugodno. Skrivaju se i ne javljaju na telefon. Pokušao sam kontaktirati ljude iz K-1 na razne načine. Među ostalim, i telefonski i e-mailom. Nikada nisam dobio nikakav odgovor. Nisu mi se čak niti ispričali što mi nisu platili”, istaknuo je Pavel Zhuravlev koji je razočaran činjenicom da je prevaren od tako slavne promocije koja je oduvijek bila njegov glavni cilj u karijeri.

Image
Image

"Riječ je o legendarnoj kick boksing promociji koja je bila simbol cijelog sporta. Ovo što su učinili sudionicima nakon posljednjeg K-1 WGP Finala, a među njima i meni, je sramotno. Čak nam nakon svega nisu niti objasnili zašto nam novac nije sjeo. Samo su nestali", objašnjava razočarani Zhuravlev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo