EKSPRESNA POBJEDA

OMRAŽENI AMATER U PRVOJ RUNDI NOKAUTIRAO MMA BORCA: Pogledajte potez o kojem danas bruji borilački svijet

Jake Paul postao je popularan u boksačkom svijetu kad je u egzibicijskom meču nokautirao nekadašnjeg NBA prvaka u zakucavanju Natea Robinsona. Iste te večeri postao je i jedan od najomraženijih boraca na svijetu jer je počeo prozivati najveće zvijezde borilačkog sporta poput Conora McGregora

Youtuber i odnedavno boksač Jake Paul nokautirao je u boksačkom meču nakon samo dvije minute MMA borca Bena Askrena. Paul je priču završio desnim krošeom koji je poslao Askrena na spavanje.

Pogledajte video, ali isplati se tu i poslušati komentar legendarnog repera Snoop Dogga:

Omražen u borilačkom svijetu

Inače, Jake Paul postao je popularan zbog svog YouTube kanala, a u boksačkom svijetu za njega se čulo kad je u egzibicijskom meču nokautirao nekadašnjeg NBA prvaka u zakucavanju Natea Robinsona. Iste te večeri postao je i jedan od najomraženijih boraca na svijetu jer je počeo prozivati najveće zvijezde borilačkog sporta poput Conora McGregora.

Pričao je ružno i o McGregorovoj supruzi, što mu također MMA fanovi nisu oprostili, a prozivao je i Natea Diaza i Danu Whitea. Zaradio je tako publicitet. Negativan, doduše, ali dovoljan da za ovu dvominutnu borbu inkasira gotovo 700 tisuća dolara.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr