OKRŠAJ DVOJICE AKTUALNIH PRVAKA: / Miočić će braniti naslov protiv potpuno neočekivanog suparnika

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Iako je prošlo više od četiri mjeseca od njegove posljednje borbe, Stipe Miočić još uvijek ne zna protiv koga će braniti naslov UFC-ova teškaškog prvaka.

28.9.2017.
12:31
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Amerikanac hrvatskog prijekla je u svibnju u prvoj rundi nokautirao Juniora dos Santosa i po drugi put obranio naslov teškaškog prvaka u UFC-u. Osvojio ga je godinu dana ranije protiv Fabricija Werduma, a prvi ga je put obranio četiri mjeseca kasnije protiv Alistaira Overeema.

Image
MAYWEATHER I MCGREGOR NISU ODUŠEVILI MIOČIĆA: /

'Želite uzbudljiviju borbu? Anthony Joshua, idemo'

Image
MAYWEATHER I MCGREGOR NISU ODUŠEVILI MIOČIĆA: /

'Želite uzbudljiviju borbu? Anthony Joshua, idemo'

Ngannou protiv Overeema

Nova borba zasad nije ni blizu, a već se tjednima vrte sve moguće opcije i ideje protiv koga bi Miočić trebao braniti naslov. Francis Ngannou je zsad otpao jer je UFC u četvrtak potvrdio da će se francusko-kamerunski teškaš boriti protiv Overeema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zato je dobro upućeni MMA novinar Ariel Helwani na Twitteru objavio senzacionalnu vijest da bi se Miočić početkom sljedeće godine trebao boriti protiv sunarodnjaka Daniela Cormiera. Informacija je iznenađujuća s obzirom da je Cormier aktualni UFC-ov prvak, ali u lakoteškoj kategoriji. Izgubio je posljednji dvoboj od Jona Jonesa, ali mu je pojas vraćen kad se ispostavilo da mu je suparnik bio dopingiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić lovi rekord

"Cormier protiv Miočića je borba koja će se dogoditi početkom iduće godine. Zašto? DC, neokrunjeni teškaški prvak, pokušava zaustaviti Miočića u rušenju rekorda. U čast Caina Velasqueza", napisao je Helwani.

Miočić je s dvije obrane naslova izjednačio Velasquezov rekord, a trećom bi ga, dakako, i srušio. U tome će ga, čini se, pokušati zaustaviti Cormier (38) koji se na početku UFC karijere borio u teškoj kategoriji, a 2012. i osvojio Strikeforceov Grand Prix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo