Play ponuda

LUDA GLAVA / Ogromni bodybuilder je krenuo na ponajboljeg borca u povijesti, nastala je panika: 'Pustite ga na mene, pustite'

Foto: Twitter

Ponekad mišići nisu dovoljni

22.2.2023.
15:17
Twitter
Play ponuda

Fitnes i bodybuilding postali su dio života ljudi diljem svijeta. Puno je onih koji godinama grade svoje tijelo u teretanama, pa ih ponekad ponese te misle da zbog svojih mišića nemaju ravnog. No, puno puta smo se uvjerili da mišići ne čine nužno razliku kada je u pitanju fizički obračun.

Jedan takav je pomislio da može pobijediti po mnogima najboljeg MMA borca u povijesti, Jona Jonesa. Jones je radio svojevrsnu promociju prije povratka u oktogon, gdje će se uskoro boriti u teškoj kategoriji protiv Ciryla Ganea, a onda se pojavio nepoznati bodybuilder.

"Pretvaraš se da si žestok tip. Svi znaju da si obična budala", vikao je bodybuilder prema Jonesu, koji mu nije ostao dužan.

Izvor: Profimedia

Bilo bi opasno

Jones mu je plijeskao, provocirao ga aplauzima, a potom se obratio osiguranju koje je razdvajalo borca i bodybuildera. "Pustite ga da dođe do mene, pustite ga", poručio im je Jones. Na sreću bodybuildera, to se nije dogodilo, jer bi vjerojatno dobio dobre batine od Jonesa. Osiguranje ih je razdvojilo, a time su napravili veliku uslugu nadobudnom bodybuilderu.

Jones je u karijeri odradio 28 mečeva te je upisao 26 pobjeda i jedan poraz, dok se jedan meč gleda kao "No contest". Poraz mu je pripisan nakon što je ilegalno svladao Matta Hamilla zabranjenim udarcima laktovima, dok je NC upisan protiv Daniela Cormiera zbog nedozovljenih supstanci koje je koristio Jones. U UFC-u je debitirao 2008. godine, a tri godine kasnije je postao najmlađi prvak u povijesti organizacije.

Play ponuda

Dugi niz godina je vladao poluteškom kategorijom te je u čak 11 navrata obranio titulu prvaka. U karijeri je tukao čudesna imena: Shogun Rua, Rampage Jackson, Lyoto Machida, Rashad Evans, Chael Sonnen, Alexander Gustafsson, Daniel Cormier, Glover Teixeira i drugi. Sada će debitirati u teškoj kateogriji protiv opasnog Ganea, a meč će se održati 4. ožujka na UFC-u 285.