Odlazak prvaka: Kličko definitivno napustio boks!

Vitalij Kličko, 42-godišnji ukrajinski boksač i svjetski prvak u teškoj kategoriji, po WBC verziji, odlučio je i definitivno napustiti boksački ring.

16.12.2013.
21:54
VOYO logo

Sjajni i dugi niz godina nepobjedivi boksač, već se neko vrijeme okrenuo politici, a vijest da je definitivno odlučio objesiti rukavice o klin, znak je da se potpuno okreće političkom svijetu.

Posljednjih dana Kličko i njegova stranka su jedni od predvodnika pobune ukrajinskog naroda protiv sadašnje tamošnje vlasti, s težnjom da Ukrajina postane dio Europe kroz članstvo u Europskoj uniji, te da se zemlja odmakne od Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ranije je Kličko najavio kako će se kandidirati za predsjednika Ukrajine na izborima 2015. godine, a povodom njegove odluke da napusti boks, upravni odbor WBC-a mu je odlučio dodijeliti titulu počasnog prvaka, što znači da će se Kličko moći automatski odmah boriti za naslov svjetskog prvaka ako opet poželi ući u ring.

U karijeri je Kličko dobio 45 mečeva od čega čak 41 nokautom. Izgubio je samo dva puta, ali mu se u oba ta slučaja dogodila ozljeda uslijed borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo