O OVOM BRUJI ČITAVA HRVATSKA: / Filip Hrgović i Leonardo Pijetraj prekinuli suradnju?

Image

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović navodno više ne surađuje sa svojim dosadašnjim trenerom Leonardom Pijetrajem, pišu Sportske novosti.

21.11.2016.
15:33
VOYO logo

Sportske novosti u tiskanom izdanju objavljenom u ponedjeljak javljaju kako Hrgović više nije pod patronatom poznatog i cijenjenog boksačkog stručnjaka Leonarda Pijetraja. Kad se o tome pita i Filipa i "Lea", obadvoje ističu kako su to samo "priče", kako je to "glupost".

Suprotne izjave

No, kad ih se malo dublje pita o toj temi o kojoj se glasno priča u hrvatskim boksačkim krugovima i koja navodno dolazi iz dobro obaviještenih boksačkih izvora, spomenuti dvojac daje suprotne izjave. Naime, Hrga je naveo kako i dalje radi s Pijetrajom, dok spomenuti trener daje do znanja kako je činjenica da njih dvoje "uopće još nisu počeli raditi" i "kako Hrgović ne trenira". Hrgović je istaknuo i kako će uskoro o svojim daljnjim planovima sve kazati na presici. Jer ne zna hoće li u profesionalce ili će još neko vrijeme boksati s amaterima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

HRGA OBJASNIO RIJEČI SVOG OGORČENOG OCA: ‘Trenirao sam u teškim uvjetima. Zato ga razumijem…’

Priča o prekidu suradnje njih dvojice proširila se nakon OI

Ova priča o prekidu suradnje njih dvojice proširila se nakon Olimpijskih igara i poraza Hrgovića u polufinalnoj borbi od Tonyja Yoke, nakon koje je Pijetraj kazao kako Hrgović uopće nije provodio njegovu dogovorenu taktiku. Kako bilo, jedno je sigurno. Pijetraj i Hrgović strašan su tandem.

Leo je otkrio Hrgu, napravio od njega boksača i na leđima ovog Bogom danog talenta zajedno sa svojim pulenom moćno zaplovio prema profesionalnim vodama, priuštivši hrvatskom boksu velike uspjehe. Stoga se svi nadamo kako će ovaj boksački tandem ostati zajedno. Jer, njih dvojica zajedno mogu jako puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu se ne radi samo o boksu, tu se radi o jednom posebnom odnosu, odnosu koji je više od paralele trener - boksač. I ako ostanu zajedno, mogu puno toga napraviti među profesionalcima koji će imati opakog boksača za protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo