ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

O OVOM BRUJI ČITAVA HRVATSKA: Filip Hrgović i Leonardo Pijetraj prekinuli suradnju?

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović navodno više ne surađuje sa svojim dosadašnjim trenerom Leonardom Pijetrajem, pišu Sportske novosti.

Sportske novosti u tiskanom izdanju objavljenom u ponedjeljak javljaju kako Hrgović više nije pod patronatom poznatog i cijenjenog boksačkog stručnjaka Leonarda Pijetraja. Kad se o tome pita i Filipa i “Lea”, obadvoje ističu kako su to samo “priče”, kako je to “glupost”.

Suprotne izjave

No, kad ih se malo dublje pita o toj temi o kojoj se glasno priča u hrvatskim boksačkim krugovima i koja navodno dolazi iz dobro obaviještenih boksačkih izvora, spomenuti dvojac daje suprotne izjave. Naime, Hrga je naveo kako i dalje radi s Pijetrajom, dok spomenuti trener daje do znanja kako je činjenica da njih dvoje “uopće još nisu počeli raditi” i “kako Hrgović ne trenira”. Hrgović je istaknuo i kako će uskoro o svojim daljnjim planovima sve kazati na presici. Jer ne zna hoće li u profesionalce ili će još neko vrijeme boksati s amaterima.

Pijetraj i Hrgović nakon poraza od Yoke na OI.Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRGA OBJASNIO RIJEČI SVOG OGORČENOG OCA: ‘Trenirao sam u teškim uvjetima. Zato ga razumijem…’

Priča o prekidu suradnje njih dvojice proširila se nakon OI

Ova priča o prekidu suradnje njih dvojice proširila se nakon Olimpijskih igara i poraza Hrgovića u polufinalnoj borbi od Tonyja Yoke, nakon koje je Pijetraj kazao kako Hrgović uopće nije provodio njegovu dogovorenu taktiku. Kako bilo, jedno je sigurno. Pijetraj i Hrgović strašan su tandem.

Leo je otkrio Hrgu, napravio od njega boksača i na leđima ovog Bogom danog talenta zajedno sa svojim pulenom moćno zaplovio prema profesionalnim vodama, priuštivši hrvatskom boksu velike uspjehe. Stoga se svi nadamo kako će ovaj boksački tandem ostati zajedno. Jer, njih dvojica zajedno mogu jako puno.

Tu se ne radi samo o boksu, tu se radi o jednom posebnom odnosu, odnosu koji je više od paralele trener – boksač. I ako ostanu zajedno, mogu puno toga napraviti među profesionalcima koji će imati opakog boksača za protivnika.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr