ROGAN POLUDIO

‘O ČEMU VI JE*ENO PRIČATE?!’ Ugledni medij izvijestio o krvavom McGregoru i njegovom umalo padanju kroz konopce

Poznati UFC-ov TV komentator i analitičar Joe Rogan osudio je izvještavanje uglednog američkog New York Timesa o povijesnoj borbi između Floyda Mayweathera i Conora McGregora proteklog vikenda u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Naime, New York Times je na svom Twitter profilu objavio sljedeće:

IZA KULISE SPEKTAKLA U LAS VEGASU: Ove vruće ring djevojke mamile su muške uzdahe, a Conorovo međunožje postalo je hit

McGregorovo lice je bilo potpuno krvavo. Bio je na rubu padanja kroz konopce u trenutku kada je sudac prekinuo meč.”

Naravno, to nije istina. McGregor je, doduše, dobio porciju batina od Floyda Mayweathera koji ga je tehničkim nokautom u 10. rundi i pobijedio. Posebno to vrijedi za period od pete runde do kraja meča, kad je Floyd podignuo ritam jer je i sam vidio, a bila je to i taktika, da se Conor umorio, da se ispucao, da mu udarci više nisu jaki…

DRUŠTVENE MREŽE BRUTALNO SPRDAJU FLOYDA I CONORA: ‘Zagrli me nježno i ne puštaj me’

No, daleko od toga da je bio krvav i da je bio na rubu padanja kroz konopce u trenutku kada je sudac prekinuo meč. Čak štoviše.

McGregor je oduševio borilački svijet svojom hrabrošću, boksačkim znanjem i time što je s jednim od najvećih boksača svih vremena izdržao do čak desete runde prema boksačkim pravilima, a on je ipak MMA borac. Dolazi iz drugog sporta.

Kasnije je New York Times uvidio svoju glupost i promijenjen je opis iz krvavo u “crven i naotečen”, prenosi portal Entertainment.

Rogan je kasnije dodatno elaborirao svoje razmišljanje na Instagramu.

“Zar stvarno, New York Times? O čemu vi je*eno pišete? U ovom jako zbunjujućem svijetu kakav vlada danas, s predsjednikom koji plače o lažnim vijestima, ovo samo baca ulje na vatru i minira legitimno novinarstvo s kojim se vi bavite. Ovo je potpuno pogrešan opis Conora na kraju borbe. Gotovo sam na rubu da vam napišem da ste jadni…!”, stoji u Roganovom postu.

Nakon tog upisa, Rogan se još jednom javio i bocnuo New York Times.

“U ovim zbunjujućim vremenima, važno je više nego ikad biti u potpunosti biti dosljedan činjenicama. Posebno ako si je*eni New York Times”.

Njegove objave i poruka New York Timesu je očekivano izazvala ogroman broj pozitivnih reakcija MMA fanova koji prate Rogana na društvenim mrežama, a koji se ne mogu načuditi spomenutim dezinformacijama. Većina se slaže da je McGregor odradio više nego dobar posao potiv višestrukog svjetskog prvaka te da je prilično dobro predstavio MMA u boksačkom ringu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr