NURMAGOMEDOV POLUDIO ZBOG MCGREGOROVIH PROVOKACIJA: / 'Bog je sa mnom, zdrobit ću ga! On je nula!'

Image
Foto: AFP

Ruski borac nije bio presretan provokacijama na njegov računa

25.9.2018.
11:41
AFP
VOYO logo

Američki portal TMZ Sports je uspio uhvatiti Khabiba Nurmagomedova na izlasku iz hotela u New Yorku, a neizbježno pitanje je bilo vezano za press konferenciju od prošlog tjedna, koja i dalje puni stupce u američkim borilačkim medijima.

Upitan je li bio uvrijeđen McGregorovim pomno planiranim, a očito i vrlo podmuklim vjerskim i nacionalnim provokacijama, Rus odgovara niječno. “Ne znam brate, ja uopće ne čujem te riječi. Jer ne razumijem njegov jezik”, odgovorio je Nurmagomedov ciljajući na Irčev naglasak za koji konstantno tvrdi da mu je nerazumljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo kako je Irac nudio Nurmagomedova alkoholom tijekom press konferencije znajući da je ovaj musliman i da ne konzumira alkoholna pića. Bilo je tu i provokacija vezano za sukobČečena i Dagestanaca i Khabibov odnos s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. No, Rus je sve to stojički izdržao i pokušao je ne upasti u McGregorovu psihološku zamku, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želi biti loš primjer mladima

“Press konferencija je bila… Čini mi se da je ideja bila promovirati alkohol, taj viski. Ja sam zadovoljan, ali nisam zadovoljan time što se toliko psovalo. Previše mladih ljudi nas prati. I njega i mene. A ja ne želim biti loš primjer mladima. Ja to ne želim, ne želim biti negativan uzor”, objašnjava Khabib kako je on vidio press konferenciju koja je održana u Velikoj jabuci.

“Naravno, cilj je promovirati borbu i zaraditi što više novca. Ali hej, previše mladih nas gleda da bi se tako ponašalo. Ne želim govoriti u njegovo ime, želim samo u svoje. Ja sam taj koji želi biti dobar primjer. Naravno da svi radimo greške, nitko nije savršen, ali želim biti dobar primjer”, dodaje Nurmagomedov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je zamoljen za završnih par riječi, a on je gledatelje pozdravio sa Salam Aleikum. “Zdrobit ću tog tipa, naučit ću ga lekciji. Znam da je bog sa mnom, a taj tip je nula”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo