NURMAGOMEDOV IZNENADIO ODABIROM SLJEDEĆEG SUPARNIKA: / 'To je najbolja opcija i ono što navijači žele'

Image
Foto: AFP

Habib Nurmagomedov je nositelj pojasa prvaka UFC-ove lake kategorije

26.11.2018.
19:02
AFP
VOYO logo

Dagestanski MMA borac i prvak lake UFC-ove kategorije Habib Nurmagomedov spreman je za novu borbu. I dok se navijači nadaju uzvratu protiv Conora McGregora, čini se da neporaženi (27 pobjeda u 27 mečeva) borac na pameti ima nešto drugo.

Nurmagomedov je tijekom konferencije za medije održane u ponedjeljak u Moskvi govorio o onome što mu budućnost donosi, a pritom sasvim jasno kazao da je borba kojoj se nada ona protiv nikad poraženog boksačkog asa Floyda Mayweathera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji izbor

Američki 41-godišnji boksač nikad u karijeri nije osjetio gorčinu poraza, a jubilarnu 50. pobjedu ostvario je protiv borca kojeg je Nurmagomedov riješio u svojoj posljednjoj borbi. Conor Mcgregor poveznica je između njih dvojice.

McGregora je Mayweather svladao prekidom u desetoj rundi boksačkog meča, a Nurmagomedov gušenjem u četvrtoj prošloga mjeseca kada je obranio pojas prvaka. Potom, ne treba zaboraviti, i napravio kraval u dvorani nakon što je prekočio ogradu, sjurio se u publiku i djelio svoju pravdu po timu svom suparnika koji se, pak, na jednak način obračunavao sa njegovim istomišljenicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U smislu naslijeđa, novca i natjecatanja borba protiv Mayweathera bila bi zanimljivija od one protiv Tonyja Fergusona. Zašto ljudi plaćaju pay-per-view prijenose Mayweatherovih borbi? Jer on pobjeđuje. Nikad nije izgubio. U 50 mečeva ima isto toliko pobjeda. Neki navijaju za njega, neki protiv njega. To bi bilo zanimljivo. Dvojica neporaženih boraca. Bilo bi baš zanimljivo vidjeti tko bi pobijedio", kazao je Nurmagomedov, a prenosi Russia Today, stavljajući u naslov njegovu izjavu da je to ono što navijači žele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan kralj u džungli

O ovoj se borbi, podsjeća izvor, priča otkako je 30-godišnjak slavio u meču protiv McGregora i nakon njega prozvao američkog boksača kazavši da 'u džungli može biti samo jedan kralj'.

Mayweather je rekao da bi se sa Nurmagomedovim ogledao jedino u borbi po boksačkim pravilima, što je ovaj i spreman prihvatiti. Kao mjesto održavanja borbe Nurmagomedov je naveo moskovski stadion Lužnjiki koji prima 80,000 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo