NOVI PRVAK BELLATORA ŽELI SE BORITI PROTIV KHABIBA: / 'Ja sam čovjek koji drži ključ za tu bravu'

Image
Foto: Screenshot

Vratio je pojas prvaka pa zaželio borbu s najboljim

16.12.2018.
8:46
Screenshot
VOYO logo

Michael Chandler sinoć je na Bellatoru 212 vratio pojas prvaka lake kategorije u svoje vlasništvo porazivši Brenta Primusa jednoglasnom odlukom sudaca čime mu se osvetio za prošlogodišnji poraz iz New Yorka.

Nakon borbe Chandler je upitan s kim bi se od svih boraca na svijetu najradije volio obračunati u idućem nastupu. Njegova želja je UFC-ov prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek želi najbolje

“Khabib. Ako pričamo neovisno o organizacijama, Khabib je broj jedan na svijetu. Ja se uvijek želim boriti s najboljima. Ovo što sam pokazao večeras, mislim da isto mogu napraviti bilo kome na svijetu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Nurmagomedov možda i najdominatniji borac u čitavoj slobodnoj borbi te još uvijek nije čuo za poraz, Chandler kao jedan od najboljih boraca izvan UFC-a s vrhunskim hrvačkim pedigreom vjeruje da posjeduje vještine potrebne da detronizira Dagestanca.

“Ja se na neki način dovodim u nepriliku kada spomenem Khabiba. Jer ljudi će reći, ‘zašto ga prozivaš?”, ali zapravo me reporter pitao s kim se želim boriti (smijeh). Ne prozivam ja Khabiba, ali vjerujem da sam ja čovjek koji drži ključ za tu bravu i zagonetku koju mnogi ne mogu riješiti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo