NOKAUT KAKAV SE ZAISTA RIJETKO VIĐA: / Brutalno prebio svog protivnika za samo 12 sekundi

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Društvenim mrežama se ovih dana ponovo počela širiti snimka nokauta koji je viđen na UFC 87 eventu u Minnesoti održanom 9. kolovoza 2008. godine.

30.8.2016.
12:12
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Tijekom povijesti najjače svjetske MMA organizacije vidjeli smo svakakvih spektakularnih nokauta, ali ono što je viđeno na UFC 87 eventu spada u red onih nokauta kakvi se zaista rijetko viđaju. Naime, tog ljeta 2008. godine na spomenutom eventu u glavnoj borbi večeri sudarili su se Georges St. Pierre i Jon Fitch u borbi za pojas velter kategorije.

Publika ostala oduševljena

No, publika u Minnesoti ostala je zapanjena i oduševljena ponajviše zbog nokauta Roba Emersena i Manvela Gamburyjana. Njihova borba potrajala je svega 12 sekundi. Emerson je u tu borbu ušao s omjerom od 9 pobjeda i 6 poraza i bio je favorit kao neporaženi borac još od 2005. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UZ NJEGA ĆE PONOVNO BITI ČITAVA HRVATSKA: ‘Definitivno sam podcijenjen, ali ušutkat ću ih sve’

Na kraju je slavio i to na spektakularan i moćan način. Nakon što se Gamburyjan prilično ambiciozno zaletio na Emersona i pokušavao ga dosta široko pogoditi, Emerson je tu širinu njegova udarca iskoristio i desnim skraćenim krošeom snažno ga pogodio u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rušio ga je na pod, a onda je, kad je i on pao na tlo, munjevitom ljevicom zadao još jedan, završni udarac svom protivniku. Sudac je odmah prekinuo borbu, a Emerson je mogao početi slaviti svoju desetu UFC pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo