NEOBIČNA PRIČA KOJA JE IZNENADILA MNOGE! Bivši igrač Dinama debitira u MMA: / 'Spreman sam'

Image

Ove subote u češkom Dobrišu svoj MMA debi imat će Miroslav Slepička.

10.11.2016.
18:12
VOYO logo

Bivši nogometaš zagrebačkog Dinama još je ranije najavio kako, osim u nogometu, sportsku karijeru namjerava ostvariti i u MMA svijetu. Slepička će tako biti sudionik Gladiator Championship Fighting 36 priredbe gdje će ga dočekati Tomaš Vrana.

Volio gledati filmove Bruce Leeja i Jean-Claude Van Dammea

Bivši nogometaš dao je zanimljiv intervju za Sport.cz. u kojem je otkrio kako je kao mali jako volio gledati filmove Bruce Leeja i Jean-Claude Van Dammea, te da definitivno ne želi biti hrvač. Najveća potpora u njegovom nastojanju da se okuša u svijetu slobodne borbe je njegova djevojka, dok mu roditelji baš i nisu oduševljeni time te zbog toga vjerojatno neće pogledati njegov nastup u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

NEOBIČNA PRIČA: Bivši dinamovac postao MMA borac

Spreman za Vranu

“Osjećam se prilično dobro. Spreman sam. Do sad nisam imao niti jednu borbu. Ne znam što mogu očekivati, ali se veselim svom debiju u MMA. U glavi sam razradio nekoliko različitih scenarija. Želim uživati u borbi i nadam se kako će sve proći dobro”, izjavio je Miroslav za Sport.cz i osvrnuo se na veliku različitost između nogometa i slobodne borbe.

“Ovo su dva neusporediva sporta. Ovdje u oktogonu jedan udarac može rezultirati buđenjem u svlačionici. I to je itekako mogući scenarij. Teški napori i mentalni dio, to su najveće razlike između nogometa i MMA-a. To su dva različita sporta, od kojih je MMA definitivno teži”, zaključio je Slepička i naglasio da se MMA mora osjetiti, mora probati da bi se shvatilo ovo o čemu priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Dinamo postigao 11 golova

Slepička je tijekom svoje nogometne karijere branio boje Marile Příbrama, ZD Milína (posudba), Slovana Libereca, Sparte Prag, Dinama iz Zagreba, SpVgg Greuthera (posudba) i FC Goe. Za Dinamo je igrao u razdoblju od 2009. do 2011. i igrao u 25 utakmice, te postigao 11 golova.

Uz navedeno, Slepička je odigrao ukupno 2 susreta (postigao i 2 gola) za U-20 reprezentaciju Češke. Sedamnaest puta odjenuo je dres U-21 reprezentacije Češke za koju je postigao 1 pogodak, a za A nacionalnu momčad zaigrao je svega 2 puta i to 2008. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo