IZAZOV ŽIVOTA

NEOBIČNA PRIČA KOJA JE IZNENADILA MNOGE! Bivši igrač Dinama debitira u MMA: ‘Spreman sam’

Ove subote u češkom Dobrišu svoj MMA debi imat će Miroslav Slepička.

Bivši nogometaš zagrebačkog Dinama još je ranije najavio kako, osim u nogometu, sportsku karijeru namjerava ostvariti i u MMA svijetu. Slepička će tako biti sudionik Gladiator Championship Fighting 36 priredbe gdje će ga dočekati Tomaš Vrana.

Volio gledati filmove Bruce Leeja i Jean-Claude Van Dammea

Bivši nogometaš dao je zanimljiv intervju za Sport.cz. u kojem je otkrio kako je kao mali jako volio gledati filmove Bruce Leeja i Jean-Claude Van Dammea, te da definitivno ne želi biti hrvač. Najveća potpora u njegovom nastojanju da se okuša u svijetu slobodne borbe je njegova djevojka, dok mu roditelji baš i nisu oduševljeni time te zbog toga vjerojatno neće pogledati njegov nastup u subotu.


NEOBIČNA PRIČA: Bivši dinamovac postao MMA borac

Spreman za Vranu

“Osjećam se prilično dobro. Spreman sam. Do sad nisam imao niti jednu borbu. Ne znam što mogu očekivati, ali se veselim svom debiju u MMA. U glavi sam razradio nekoliko različitih scenarija. Želim uživati u borbi i nadam se kako će sve proći dobro”, izjavio je Miroslav za Sport.cz i osvrnuo se na veliku različitost između nogometa i slobodne borbe.

“Ovo su dva neusporediva sporta. Ovdje u oktogonu jedan udarac može rezultirati buđenjem u svlačionici. I to je itekako mogući scenarij. Teški napori i mentalni dio, to su najveće razlike između nogometa i MMA-a. To su dva različita sporta, od kojih je MMA definitivno teži”, zaključio je Slepička i naglasio da se MMA mora osjetiti, mora probati da bi se shvatilo ovo o čemu priča.

Za Dinamo postigao 11 golova

Slepička je tijekom svoje nogometne karijere branio boje Marile Příbrama, ZD Milína (posudba), Slovana Libereca, Sparte Prag, Dinama iz Zagreba, SpVgg Greuthera (posudba) i FC Goe. Za Dinamo je igrao u razdoblju od 2009. do 2011. i igrao u 25 utakmice, te postigao 11 golova.

Uz navedeno, Slepička je odigrao ukupno 2 susreta (postigao i 2 gola) za U-20 reprezentaciju Češke. Sedamnaest puta odjenuo je dres U-21 reprezentacije Češke za koju je postigao 1 pogodak, a za A nacionalnu momčad zaigrao je svega 2 puta i to 2008. godine.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr