NEĆETE VJEROVATI ŠTO SMO PRONAŠLI NA INTERNETU: / Morali smo ovo podijeliti s vama, brutalno je!

Image
Foto: Screenshot: UFC

UFC je svoje fanove počastio s 5 najboljih borbi na završetku godine po svom izboru

20.12.2019.
16:42
Screenshot: UFC
VOYO logo

Elitna organizacija slobodne borbe, američki UFC, na svojoj je Facebook stranici objavila neke od najboljih borbi na završetku godine. Pa su tako izdvojili okršaj Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona s UFC 232 priredbe 29.prosinca 2018., koja je bila održana u The Forumu u Inglewoodu, a u kojoj je najbolji P4P UFC borac Jones pobijedio nokautom.

Image
ZASTRAŠUJUĆI TRENUTAK KOJI JE ZGROZIO MMA SVIJET: /

Noćna mora čitavog UFC-a slomila čeljust uglednom borcu

Image
ZASTRAŠUJUĆI TRENUTAK KOJI JE ZGROZIO MMA SVIJET: /

Noćna mora čitavog UFC-a slomila čeljust uglednom borcu

Ženska konkurencija je itekako zanimljiva

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možemo vidjeti i kako je završila borba između Cruza i Garbrandt s UFC 207 priredbe 30. prosinca 2016., u kojoj je Cody Garbrandt jednoglasnom sudačkom odlukom (48:46, 48:47, 48:46), nakon pet rundi bespoštednog rata, postao bantam UFC prvak. Ženska konkurencija UFC-a posljednjih je godina itekako dobila na zanimljivosti. Posebno nakon što je Holmes detronizirala do tad neprikosnovenu vladaricu Rondu Rousey.

Alistair Overeem nokautirao Alistaira Lesnara

Pa je tako u izdvojenim UFC poslasticama možete vidjeti kako je izgledao okršaj Cyborg i Nunes na UFC 232 priredbi 29. prosinca 2018. Jedan od zanimljivijih UFC okršaja zasigurno je i onaj koji se dogodio na UFC 141 eventu 30. prosinca 2011., u kojem su se sudarile dvije gromade, dva moćna borca Brock Lesnar i Alistair Overeem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni nizozemski borac pobijedio je prekidom, nakon što je plasirao jedan udarac lijevom nogom u jetru, da bi Lesnar u bolovima pao na pod, sklupčao se uz ogradu, pokušavši se zaštiti od Overeemove kanonade udaraca koju, na kraju, nije preživio i sudac je morao prekinuti meč.

Evans uništio Griffina

Daleke 2008. godine, datuma 27. prosinca na UFC 92 eventu, Griffin i Evans ukrstili su rukavice. Rashad Evans u toj je borbi pokazao moć i tehničkim nokautom u 3. rundi pobijedio Evansa u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, udobno se smjestite i uživajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo