NE SMETA IM NI +40: / Pogledajte krv, znoj i suze hrvatskih boksačkih junaka

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Dva najbolja hrvatska boksača Filip Hrgović i Hrvoje Sep nalaze se u Dohi, gdje ih očekuje nastup na SP-u.

6.10.2015.
11:09
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Međunarodni boksački savez (AIBA) postavio je europskog prvaka Hrgovića za drugog nositelja, pa se prvo boksačko ime u Hrvatskoj, kome boksački stručnjaci prognoziraju veliku karijeru, izravno plasirao u osminu finala i čeka pobjednika meča između Bugarina Petra Belberova i Nigela Paula iz Trinidada i Tobaga. Tako Hrgovića samo dva protivnika dijeli od medalje.

"AIBA me nagradila pozicijom drugog nositelja i s dodatna dva dana odmora. Ždrijeb sam prespavao, ali kažu da čekam pobjednika meča Belberov (Bugarska) - Paul (Trinidad i Tobago). U ringu sam u petak", napisao je Hrgović na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka ih veliki izazov

Europski brončani Sep će, pak, boksati u 1. kolu protiv protiv Kolumbijca Juana Carrilla Palacija jer u ždrijebu nije bio među nositeljima.

Oba hrvatska boksača čeka veliki izazov na SP-u u lovu na medalju. Hrgović je postavljen za drugog nositelja na SP-u, ali poznavajući trenera reprezentacije Leonarda Pijetraja, zlato je jedino što bi ih u potpunosti zadovoljilo, što bih ih razveselilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno znoja proliveno je u dvorani BK Leonardo, Sep i Hrga puno su toga podredili ovom natjecanju i bila bi velika šteta i sportska tragedija ako se ne bi okitili u najmanju ruku nekom od medalja. Ako i ne, možda, otišli do kraja.

Trenira se i na terasi hotela na +40

I dok čitava boksačka javnost u Hrvatskoj s nestrpljenjem iščekuje njihov nastup na SP-u, oni se pripremaju za mečeve. Zanimljivo, ali prije dva dana jedan trening su odradili na terasi hotela. Kratki video treninga Hrgovićevog rada na fokuserima s Pijetrajom završio je i na njegovom Facebook profilu, uz post:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nad Dohu se spušta mrak, a mi uz zvuke jazza treniramo na hotelskoj terasi uz dječje igralište. Vani je i dalje +40".

Nadamo se da će naši junaci oduševiti u Dohi i razveseliti naciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo