LOVA DO KROVA

NE, OVO NIJE ISTINA: Nećete vjerovati koliko će Mayweather zaraditi borbom protiv McGregora! Ovo ruši sve rekorde

Šeg UFC organizacije Dana White nastavlja pregovore s Floydom Mayweatherom jr-u oko boksačkog meča stoljeća.

U srijedu je zaključio dogovor s Conorom McGregorom koji je i konačno potpisao ugovor.

SISE, GUZICE I – LOVA! Kad se besramni ‘Money’ zabavlja, to je prava Sodoma i Gomora

“Dogovor s Conorom je gotov. Kao i ugovor. Sad se okrećem Floydu. Ne mogu kazati kako će se borba i dogoditi, ali sjest ćemo za stol i pokušati sve dogovoriti”, kazao je White gostujući u emisiji “Inside NBA” na TNT-u, prenosi Sherdog.

Maywweather trenutno provodi u Londonu gdje će pratiti meč svog pulena Gervonta Davisa narednog vikenda. Od strane tamošnjih novinara, besramno bogati “Money” je upitan o tome kako idu pregovori. Nije se baš najbolje snašao u odgovoru.

“Od sada sve do subote ne želim da me nitko ništa pita za McGregora”, odbrusio je za iFL.tv i dodao:

“Pitajte me nakon subote. Tada me možete pitati o meču s McGregorom i odgovorit ću vam. Dok ne završi meč Davisa, ne želim o tome pričati.”

Ipak, slavni boksač je natuknuo koliko će novca zaraditi od dvoboja s UFC prvakom. Prema pisanju britanskih medija radi se o oko 300 milijuna dolara, prenosi Fight Site. Ako je to stvarno i istina, onda je to apsolutni rekord kad je riječ o zaradama za jedan meč, kad se radi o jednoj osobi.

“Vjerujem da sam jedan od najbolje plaćenih sportaša u povijesti uz Tigera Woodsa, Michaela Jordana i LeBron Jamesa. Svi oni su također zaradili gomilu novca”, zaključio je nekoć najbolji P4P boksač svijeta.

Povratak na Net.hr