'NE MOGU VJEROVATI DA ME MIOČIĆ NOKAUTIRAO': / Cormier se ne miri s porazom, ali priznaje gdje je pogriješio

Image
Foto: Profimedia, Zuma Press

Cormier je u svojem obraćanju nakon meča rekao kako ne vjeruje da mu se to dogodilo

18.8.2019.
21:30
Profimedia, Zuma Press
VOYO logo

"Cormier je opasan. Uočio sam neke slabosti u trećoj rundi. Hvala Bogu da sam ga u četvrtoj rundi uzdrmao desnicom, jer on je stvarno opasan", izjavio je Stipe Miočić nakon borbe za UFC naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji održane u Anaheimu u kojoj je tehničkim nokautom svladao dosadašnjeg prvaka Daniela Cormiera, koji mu je taj naslov preoteo prije 13 mjeseci.

Međutim, Cormier je u svojem obraćanju nakon meča rekao kako ne vjeruje da mu se to dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gubiti je za mene nešto najgore moguće. Ja sam vrlo kompetitivan i bilo kakav poraz u bilo kakvom meču je za mene nešto strašno. A to što me je Stipe završio mi je nepojmljivo. Ovo je drugi put da sam izgubio prekidom, i to nije dobro. Ja sam dovoljno pametan da to shvatim", rekao je Cormier na presici.

Image
Foto: Profimedia, Zuma Press
Image
Foto: Profimedia, Zuma Press

Profimedia, Zuma Press

Je li ovo njegov kraj?

"Često donosimo odluke koje baziramo na našim osjećajima. Ja ne želim biti taj tip. Vratit ću se kući i razgovarat ću sa svojom suprugom Selinom i svojim trenerima. Odlučit ćemo što je sljedeće", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do nokauta je Cormier vodio u meču.

"Mislim da sam bio prilično dobar. Ali onda je on pogodio taj udarac, u četvrtoj rundi je jako dobro radio u tijelo, a onda je sjela i ta desnica koju nisam vidio i uspio me dovršiti. Odradio je sjajan posao. U četvrtoj rundi sam odlučio malo smanjiti pritisak. Ne znam zašto. Možda da bih se malo oporavio i pripremio za petu rundu jer sam shvatio da ga je teško dovršiti. Ne znam koji je razlog zašto sam skinuo nogu s gasa, ali to je bila pogreška", pričao je Cormier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

'Jako mi je žao'

Potom je otkrio gdje je pogriješio. Oslanjao se na hrvanje, ali samo na tome je i ostalo.

"Da, to je bila moja taktika. Ali najgore od svega je što sam iznevjerio svoje trenere. Oni su me molili da se hrvam s njim. I zato mi je jako žao. Nismo napravili ono što smo najviše trenirali. Mislim da sam ih iznevjerio. Mislim da je problem bio u tome što sam imao dosta uspjeha na nogama i nekako sam se zaljubio u taj dio tijekom meča. Dosta ovaj meč podsjeća na onaj protiv Gustafssona. Hrvao sam se samo na početku, a onda sam četiri runde ostao na nogama, iako su me treneri molili da to ne činim", kazao je Cormier i zaključio: "Večeras sam za to platio najveću cijenu. Nisam slušao svoje trenere. A inače to činim jako dobro".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo