Nakon teškog nokauta spašava ga Filipović: 'Dosta je ružno izgledalo'

Osječki MMA borac Saša Milinković se, nakon teškog nokauta od Nijemca Rubena Wolfa, osvrnuo na svoju suradnju s najboljim hrvatskim borcem Mirkom Filipovićem.

27.10.2014.
15:22
VOYO logo

"Cro Cop je u svakom pogledu bar dvije razine iznad svih, ne samo u ringu, nego i u svemu ostalom. Bio je jako korektan, pokazao je veličinu i mimo treninga, pomogao mi je u mnogo toga, praktički sam se samo trebao pojaviti u Zagrebu. Zahvalan sam mu na svemu, treninzi s njim su neizmjerno iskustvo koje vrijedi svakom borcu", kazao je Milinković za Glas Slavonije.

Krajem prošlog proljeća Milinković je, u meču protiv Rubena Wolfa, doživio teški nokaut. Njemački borac je Milinkovića nokautirao "soccer kickom", što spada u jedan od težih nokauta, ako gledamo po brutalnosti i jačini samog udarca nogom u glavu. Od tada Osjećanin nije imao meč, a novi nastup će imati početkom 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/JfWzzGyPsG4

"Taj poraz u Zadru dosta je ružno izgledao. Ušao sam u taj dvoboj na krilima prijašnjih rezultata, a nakon ovog smo se svi malo otrijeznili. Imao sam i nekih zdravstvenih problema uoči tog meča, a sada sam siguran da neke stvari više ne smijem ponoviti u borbi. Prema pravilima FFC-a zbog težine tog nokauta mora proći određeno vrijeme prije negoli mogu ponovno u ring, a nadam se kako bi to moglo biti negdje u proljeće", objašnjava Milinković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo