NAKON PRESS KONFERENCIJE JONESA I SMITHA DOŠLO DO INCIDENTA: / Pogledajte situaciju o kojoj se priča

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Malo je nedostajalo da dođe do opće makljaže

5.2.2019.
15:21
Screenshot
VOYO logo

Krajem prošlog tjedna održana je press konferencija povodom UFC-a 235, koji će uskoro uslijediti u Las Vegasu, a predvodit će ga “pomilovani” Jon Jones i Anthony Smith. Na konferenciji za medije su osim Jonesa i Smitha, sudjelovale i ostale zvijezde vrlo bogatog popisa borbi.

Tu su bili prisutni prvak u velteru i njegov izazivač, Tyron Woodley i Kamaru Usman. Mnogo pozornosti će bez sumnje izazvati i debi Bena Askrena, koji će u prvom meču morati sučeliti s bivšim prvakom Robbiejem Lawlerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osiguranje spriječilo sukob

Sama press konferencija je prošla relativno mirno, s uobičajenim podbadanjem i “trash talkom” protivnika na pozornici. No, snimka koja je isplivala u nedjelju na YouTube servisu pokazuje da je zaiskrilo u “backstageu” dok su borci zajedno sa svojim predsjednikom Danom Whiteom čekali izlazak na pozornicu.

Prvi u redu je bio Ben Askren, a kada je Kamaru Usman došao pozdravi Whitea koji se tamo nalazio, Askren ga je pokušao isprovocirati tako što se pravio da ne zna tko je. To je bilo dovoljno da “Nigerijska noćna mora” krene prema novopečenom članu UFC-a, ali i da osiguranje prepozna potencijalno neugodnu situaciju i spriječi je i prije nego što dođe do sukoba i eskalacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su i učinili, pa je eventualna makljaža vrlo brzo i efektno spriječena. Čitav incident pogledajte u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo