PORUKA JE POSLANA

UFC ZVIJEZDI JAVNO BAČENA RUKAVICA U LICE: ‘Umri kao samuraj, kao irski ratnik, nemoj biti kukavica’

Khabib Nurmagomedov, prvi izazivač UFC-ove lake kategorije, putem Twittera poslao je poruku prvaku Conoru McGregoru.

Neporaženi Dagestanac već se zaprijetio čelnicima UFC organizacije da će napustiti organizaciju ako mu ne daju tu priliku da se bori za naslov UFC prvaka u lakoj diviziji, a pokušao je još jednom osigurati borbu izravno preko prvaka Conora McGregora, javlja Fightsite.

Obratio mu se privatno

Khabib se Ircu obratio privatno, međutim, nakon što nije dobio nikakav odgovor odlučio je putem Twittera poruku podijeliti s javnošću uz komentar da je on “stara škola” i kao takav je htio da stvar “riješe kao muškarci, ali McGregor “ne želi ništa s pravim muškarcem.” Na taj način, Nurmagomedov je bacio rukavicu u lice “ludom Ircu” pred očima čitavog svijeta. Javno.

ČETIRI MINUTE ZA VJEČNOST: Osvanuli trenuci prije nego što će najveća UFC zvijezda ući u sportsku besmrtnost

‘Moraš se boriti sa mnom’

“Conore ti si sada prvak i moraš se boriti sa mnom. Ako budeš bježao, svaki put kada pogledaš u ogledalo nećeš imati poštovanja prema sebi, tvoja djeca te neće poštovati, tvoji prijatelji i obitelj te neće poštovati. Umri kao samuraj, nemoj biti kukavica. Znam da sam nezgodan protivnik za tebe, ali ti si prvak i moraš se boriti s najboljima. Umri kao irski ratnik, nemoj bježati poput kukavice. Irci imaju dugu povijest i bore se već dugo vremena, moraš predstavljati svoje ljude časno”, izazvao je prvaka Nurmagomedov.

 

Povratak na Net.hr