UFC ŽIVOTINJA

STRAŠNI TRENUCI JEDNOG OD NAJBRUTALNIJIH BORACA DANAŠNJICE: On je prava noćna mora! Ostavlja protivnike u krvi

Na Facebooku se pojavio video najstrašnijih trenutaka kubanskog majstora slobodne borbe Yoela Romera (40 godina, skor 12-2-0), koji nastupa u srednjoj kategoriji u najelitnijoj organizaciji slobodne borbe na svijetu UFC-u.

Yoel Romero prava je “životinja” u kavezu i spada u red jednih od najbrutalnijih boraca današnjice. Punim imenom Yoel Romero Palacio, pod nadimkom “vojnik Boga”bivši je svjetski prvak u hrvanju i srebrni s Olimpijskih igara.

WHO ELSE DOES IT BETTER? @dioxyme

A post shared by Yoel Romero (@yoelromeromma) on

TAKO SE ZAPOČINJE MMA KARIJERA: Uspavao suparnika brutalnim udarcem o kojem bruji cijeli svijet

Parter mu je specijalnost (hrvanje slobodnim načinom, Brazilska džiju-džica) ali itekako se zna dobro potući i u stojci. Svoje protivnike zna ostaviti u krvi. Što njega imponira. Uostalom, kao i svaka pobjeda. Borilački fanovi slažu se kako je Yoel Romero prava noćna mora za bilo kojeg borca u UFC-u.

BORAC IZ ŠPANSKOG POTPISAO ZA UGLEDNU PROMOCIJU: Pogledajte krvavi rat u kavezu idućeg protivnika Luke Jelčića

Ima i onih koji se s njim nikad ne bi potukli u nekoj barskoj tučnjavi, nego bi ga u takvoj situaciji imali na svojoj strani. Također, neki smatraju kako je Kubanac pun stereoida i da, u biti, odatle crpi svoju snagu kojom razara suparnike.

JE LI KOKAIN UZROK MCGREGOROVOG PONAŠANJA? Pojavila se šokantna priča o ovisnosti najveće MMA zvijezde

Kako bilo, na društvenim mrežama, točnije na Facebooku, pojavio se video najstrašnijih trenutaka u trajanju od 2:55 koji je u samo nekoliko dana pogledan 306 tisuća puta i podijeljen 2885 puta. Video je postao pravi hit.

Povratak na Net.hr