NAJSEKSI BORBA IKAD? / Ovo je meč u kojem će gledatelji zaista uživati

Paige VanZant i Felice Herrig odmjerit će u subotu snage u New Jerseyju na događaju po imenu UFC on Fox 15 na kojem će glavna borba večeri biti ona između Machide i Rockholda.

17.4.2015.
23:46
VOYO logo

VanZant i Herrig odmjerit će snage u slamka kategoriji (od 48 do 52 kilograma), a njihovu borbu mnogi opisuju kao jednu od najseksi borbi ikad u kojoj će muška populacija posebice uživati.

Iako je atraktivna VanZant s 21 godinom na leđima u MMA-u odradila tek pet borbi i upisala četiri pobjede, već je potpisala unosan ugovor s Reebokom i jedna od od velikih zvijezda u usponu ovog sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VanZant ima realne šanse da postane jedna od najmlađih UFC-ovih prvakinja ikad. Trenutno taj rekord drži Jon Jones koja je 2011. godine postala šampionka s tek 23 navršene godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito bi to bio veliki i strašan podvig, ali pokušavam ne misliti o tome i postavljanju rekorda. Za mene je najvažnije da pobjeđujem svoje borbe", rekla je VanZant za MMAjunkie.

Herrig je s druge strane 30-godišnjakinja, puno iskusnija od VanZant, koja je u karijeri na omjeru od 10 pobjeda i pet poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo