UF, OVO BOLI

KARMA JE ZEZNUTA STVAR! Najprljaviji MMA borac svijeta ponovno brutalno nokautiran

Bivši UFC borac i velter prvak Svjetske borilačke serije (WSOF – World Seires of Fighting) Rousimar Palhares (36), doživio je težak nokaut protiv Poljaka Michala Materle, u borbi koja je bila održana proteklog vikenda u sklopu poljske promocije KSW, piše poznati borilački portal Bloodyelbow.

Rousimar Palhares, prema izvještavanju spomenutog portala, ima tešku godinu u borilačkom smislu. Prvo je brutalno nokautiran od strane borca Emila Webera Meeka na Venatoru FC 3 u velter kategoriji, da bi se nakon toga odlučio vratiti u srednju kategoriju gdje je također doživio nokaut. Tako je ovaj nekad perspektivni borac, koji je u UFC-u imao 24 pobjede i samo pet poraza, doživio dva teška uzastopna poraza i svi se pitaju što će sad biti s njegovom karijerom.

KAO MIRKO FILIPOVIĆ: Američki MMA borac fantastično nokautirao svog protivnika

Nije baš omiljen

Možda ne znate, ali ovaj borac i nije baš omiljen u borilačkom svijetu i spada u red onih kontroverznih boraca, ističe Bloodyelbow. Naime, Palhares je zbog prljavih poteza izbačen iz UFC-a 2013. godine, nakon što je u posljednjoj borbi protiv Mikea Piercea namjerno držao protivnikovo koljeno u klinču i to nakon što je sudac intervenirao te je svjesno išao na ozlijeđivanje. Nakon toga, to je još napravio nekoliko puta, a nakon pada na dopinškom testu završio je s UFC-om.

Ostao bez pojasa zbog prljavog poteza

Potom je prešao u promociju WSOF (World Seires of Fighting) gdje je držao pojas, ali ostao je bez njega nakon što su ga suspendirali jer je napravio istu stvar. Uhvatio je Jakea Shieldsa u zahvat, a nije puštao ni nakon sučeve intervencije.

Palhares je sad u posljednjih pet borbi doživio pet poraza, a u svim porazima borba je bila završena na način da je dobio ili nokaut, ili je u pitanju bio tehnički nokaut. A u videu dolje možete vidjeti kako ga je završio Materle u drugoj rundi.

Povratak na Net.hr