NAJPOPULARNIJI VATROGASAC NA SVIJETU I DALJE GASI POŽARE: / Stipe Miočić u borbi sa vatrenom stihijom

Image
Foto: Screenshot/Stipe Miočić Instagram

'Pomoći Božjom, nastojat ću biti jedno od Njegovih najplemenitijih djela'

26.8.2018.
14:30
Screenshot/Stipe Miočić Instagram
VOYO logo

Najbolji UFC teškaš svih vremena Stipe Miočić trenutno je fokusiran na treninge i ponovnu priliku za borbu za teškaški pojas, kojeg je izgubio od Daniela Cormiera. No, ono što oduševljava kod njega je njegov posao. Naime, Stipe je jedan od rijetkih MMA boraca koji imaju posao uz profesionalni sport.

POČELO OMALOVAŽAVANJE MIOČIĆEVIH USPJEHA!? Ispada da je američko-hrvatski majstor do svojih pojasa stigao – slučajno i uz sreću

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sportaša takvog ranga to je pomalo iznenađujuće. No Miočić je vatrogasac dugi niz godina, a ni velika slava ga nije spriječila da se nastavi baviti vatrogastvom jer, kako je sam više puta kazao, voli pomagati ljudima i "biti s dečkima"...

Objavio snimku kuće u plamenu

Stipe je na Instagramu objavio snimku kuće u plamenu, a nakon toga i fotografiju ugašenog požara te je tako pokazao kako je još jedan izazov uspješno izvršio. Uz fotografije objavio je i "vatrogasnu zakletvu":

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan sam što sam vatrogasac.

'Nikada nećemo osramotiti pošteno ime vatrogasne službe'

Pozdravljam povijest stručnih vatrogasaca koji su svojim posvećenjem dužnosti i žrtvovanjem sebe omogućili da mi postanemo dio ove časne službe, u dobrim vremenima i lošim svjetskim razmjerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikada, riječju ili djelom, nećemo osramotiti pošteno ime vatrogasne službe, niti dopustiti drugima da to učine. Veselo i voljno ću poslušati sve zapovjedi. Uvijek ću reagirati na vrijeme kako bih se oslobodi, i nastojat ću učiniti više, a ne manje, nego što je moj udio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prodat ću svoj život dragovoljno na neprijateljsku vatru'

Rado ću živjeti, ali uvijek uz poštovanje prava i privilegija drugih. Nastojat ću biti uzoran građanin u zajednici u kojoj živim. Prodat ću svoj život dragovoljno na neprijateljsku vatru, ali ga slobodno mogu spasiti onima koji su u opasnosti.

Pomoći Božjom, nastojat ću biti jedno od Njegovih najplemenitijih djela", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo