ZBOG OVOGA ĆE SE DO TEMELJA ZATRESTI UFC: / Anderson Silva prihvatio McGregorov izazov

Image
Foto: AFP

Legendarni borac prihvatio je ponudu Conora McGregora

21.10.2018.
11:31
AFP
VOYO logo

Anderson Silva spreman je navući rukavice za meč s Conorom McGregorom! Legendarnom Brazilcu jednogodišnja USADA-ina suspenzija istječe 10. studenog, a okršaj s Ircem se već neko vrijeme spominje kao opcija.

Podsjetimo, McGregor je još uoči meča s Habibom Nurmagomedovim istaknuo da mu ideja borbe sa Silvom zvuči jako privlačno, na što mu je već tada preko Instagrama ‘The Spider’ poručio “kako bi mu bila čast”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto više o svemu Silva je rekao za ekipu TMZ Sportsa: “Čekam… Prihvatio sam Conorov izazov. Mislim da bi Dana White trebao razmisliti o ovome jer se radi o dva velika imena i legende u ovom sportu. Zašto ne?” – započeo je Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima i plan B

Jedno od glavnih pitanja koje se nameće samo od sebe je kategorija u kojoj bi se ovaj dvojac obračunao. Naime, dok su iza McGregora nastupi u perolakoj, lakoj i velteru, Silva je tijekom karijere bilježio one u srednjoj i poluteškoj, piše Fightsite.

“Mislim da je za obojicu 180 lbs (81,6 kg) sasvim OK. Ovo je super borba, tako da nije sve u kilaži”, predložio je Silva pa nadodao: “Reći ću vam nešto jako važno – ovdje se ne radi o novcu, ovdje je riječ o jednom borilačkom izazovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako pak ideja susreta s McGregorom propadne, Silva nudi i ‘opciju B’, a to je revanš s Nickom Diazom. Podsjetimo, njih su se dvojica susrela na UFC 183 priredbi u meču koji je prvo odlukom sudaca otišao na stranu brazilskog borca, da bi zatim ishod bio promijenjen na ‘no-contest’ zbog toga što su obojica pala na antidopinškom testiranju. Silva zbog steroida, a Diaz zbog marihuane.

“To je zanimljiva borba i za mene i Nicka”, zaključio je 43-godišnji Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo