ZVIJEZDA JE ROĐENA

MOĆNI NOKAUT VRIJEDAN UFC UGOVORA: Mladi borac oduševio Danu Whitea i čitavu Ameriku

Sean O’ Malley (22) je borac koji je oduševio u novom showu i predsjednika najelitnije organizacije slobodne borbe na svijetu Danu Whitea, čime je automatski izborio UFC ugovor.

Seanu O’ Malleyju ostvario se san. Postao je dio UFC-a. O’ Malley je uvijek to htio, sad je sve došlo na svoje. Dobro, tek sad slijedi dokazivanje, ali nema većeg motiva od UFC pojasa prvaka. O čemu se tu radi? Naime, spomenuti je američki borac u showu “Dana White’s Tuesday Night Contender Series” nastupio u drugoj epizodi, gdje se borio protiv Alfreda Khashakyana.

MCGREGOR UNIŠTIO I POSRAMIO NBA ZVIJEZDU: Igrač Warriorsa pravio se pametan, pa ispao glup i dobio po nosu

Uoči borbe, O’ Malley je imao skor 7-0-0, dok je Khashakyan bio na skoru 8-3-0. Tijekom borbe, O’ Malley je pokazao kako je talentirani borac, iako još mora poraditi na gardu (ima spuštene ruke, ne čuva glavu), a priču je završio jednim desnim direktom koji je odsjeo u glavu Khashakyana.

Njegov nokaut oduševio je i Danu Whitea koji se veselio zbog viđenog. Poznato je kako Whitea voli mlade i talentirane borce jer u njima vidi priliku za zaradu. Naravno, to je sve što ga zanima, novac je ono što ga veseli. Poznata je ona njegova priča o škrtosti i ljubavi prema novcu i zaradi, s kojim ima problem i teškaški UFC šampion Stipe Miočić.

Sad se pojavila i snimka borbe O’ Malleyja i Khashakyana. UFC je odlučio svima, a ne samo pretplatnicima servisa Fight Pass, na kojem se show u živo emitira, pružiti priliku da pogledaju što je to O’Malley napravio, odnosno čime je impresionirao.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr