BIVŠI K1 PRVAK

MMA ZVIJEZDA UHVATILA PERVERZNJAKA KAKO SE ZADOVOLJAVA DILDOM U NJEGOVOJ DVORANI: Čitava Amerika bruji o onom što se dogodilo nakon

Uhvatio sam perverznjaka s dildom u kupaonici mog obiteljskog posla. Nije mi žao zbog ovoga

Bivši prvak K1 organizacije Glory u srednjoj kategoriji, MMA borac koji se bori u Bellatoru i trener Joe Schilling, objavio je na Instagramu uznemirujući video na kojem udara nepoznatu osobu koja se navodno dildom zadovoljavala u njegovoj trening dvorani.

JEDAN OD NAJNEVJEROJATNIJIH NOKAUTA GODINE: Poslao ga na tlo nevidljivom ‘bombom’; Publika ostala u čudu

Dočekalo ga nešto odvratno

On je u dvorani koja se nalazi u njegovoj garaži odrađivao trening, a onda je od kolega načuo da se nepoznata osoba došla otuširati. Otišao je provjeriti o kome se radi i što ta osoba u stvari želi, a onda ga je dočekalo nešto odvratno. U kupaonici se nalazio perverznjak koji se navodno zadovoljavao dildom. I onda je u potpunosti poludio…

Na snimci se vidi da je prvo ruksakom, a onda i nogom udario osobu koja ga moli da prestane. Perverznjak je vrištao, iako to nisu bili neki prejaki udarci. Mnogi su ostali šokirani viđenim, a uz video na njegovom Instagramu stajao je i tekst objašnjenja.

‘Vidio sam ga kako se je*e u guzicu s dildom’

“Uhvatio sam perverznjaka s dildom u kupaonici mog obiteljskog posla. Nije mi žao zbog ovoga.”

Dok ga je udarao, muškarac je vrištao i molio ga da prestane, no Schilling nije poslušao.

“Moram vam objasniti snimku koju ste vidjeli. Dok sam vodio trening, ovaj tip se ušuljao u dvoranu. Ekipa koja trenira mi je rekla da je neka propalica otišla pod tuš. Pomislio sam da je beskućnik koji je osjetio potrebu istuširati se, iako je ušao na tuđi posjed. Odlučio sam ga pričekati da izađe. Vodu je ugasio, ali nije izlazio. Pokucao sam na vrata, nije odgovarao. Počeo je vrištati, a kad je napokon otvorio vrata vidio sam ga kako se je*e u guzicu s dildom. Zbog toga sam to napravio i nije mi žao”, poručio je Joe Schilling.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr