SEKSI I OPASNA

MMA VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTI: Najprovokativnija svjetska ring djevojka debitira u slobodnoj borbi

Angelica Anderson je M-1 Global ring djevojka koja će vas doslovno oboriti s nogu. No uz to, ona će i debitirati u MMA, točnije u M-1 Global organizaciji.

Vjerojatno ste čuli za Arianu Celeste i Britney Palmer. I mi smo još prije pisali o vrućim ring djevojkama koje, kad se pojave s brojem u rukama, sve ostavljaju bez daha. No, kad smo vidjeli Angelicu Anderson, ostali smo zatečeni količinom njezinih provokativnih fotografija i video uradaka na društvenim mrežama. Vrlo je hrabra djevojka, odlučna da skine sve sa sebe i u MMA šokira borilački svijet.

Egzotična manekenka

Dakle, atraktivna Angelica je vrlo egzotična manekenka i tražen svjetski model, a nedavno je predstavljena i borilačkoj sceni kao službena M-1 Global ring djevojka. S njom se pohvalio i sam predsjednik i vlasnik promocije Vadim Finckelstein koji joj je omogućio i debi u MMA vodama, prenosi MMANews.

“Ovo smo planirali godinu dana”, kazao je Finckelstein za rusku agenciju TASS.

Organizacija traži borkinju njezinih kvaliteta i razine

Poznata ring djevojka nastupit će 2017. godine na M-1 Global eventu, a trenutno je usredotočena samo na tu borbu protiv još uvijek nepoznate borkinje jer organizacija i dalje traži protivnicu koja bi odgovarala njezinim kvalitetama, iskustvu i razini.

“Spremna je za fight. Ona je dugo u ovoj industriji. Gledao sam Ginu Carano i Anastasiju Jankovu i Angelica je tek sad odlučila javno progovoriti o borbi. Marljivo trenira i priprema se za svoj debi. Tražimo joj još protivnicu”, istaknuo je Finckelstein.

Training with @m1global Video @voronkovtv #angelica #angelicaanderson

A post shared by Angelica Anderson (@angelica_anders) on

OVO NIJE HUMANO: Vruća Arianny Celeste ponovno uzvraća udarac

‘Bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi’

Angelica je jako uzbuđena zbog svojeg debija u MMA.

“Dugo sam u ovom sportu, točnije u M-1 organizaciji i dobro poznajem MMA i općenito ekstremne sportove iznutra. Bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi, kako će sve završiti. Sad se pripremam da dostignem željenu borilačku razinu”, objašnjava Anderson koja na svoj Instagram profil voli stavljati svoje golišave fotografije i kratke video uratke kojima mami muške uzdahe.

MMANews u svom tekstu ističe i kako promocija planira Angelici Anderson osigurati barem dvije pripremne borbe protiv Anastasije Jankove i Julije Berezikove prije službenog debija u M-1 Global promociji.

Povratak na Net.hr