ŠTO DONOSI BUDUĆNOST?

MISTERIOZNA PORUKA HRVATSKOG DIVA: ‘Morao sam razmisliti, uskoro ću vas obavijestiti o nastavku karijere’

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (24) povukao se malo nakon Olimpijskih igara u Rio de Janeiru gdje je osvojio brončanu medalju u superteškoj kategoriji.

Najavljivao je Hrgović da bi nakon Rija mogao preći među profesionalce, ali zasad to još nije potvrdio. U međuvremenu se proširila priča kako je zahladio odnose s trenerom Leonardom Pijetrajem, ali ni o tome trenutno nema službene verzije.

O OVOM BRUJI ČITAVA HRVATSKA: Filip Hrgović i Leonardo Pijetraj prekinuli suradnju?

Analiza karijere

U ponedjeljak je Hrgović na svojoj stranici na Facebooku najavio kako će uskoro javnost obavijestiti o planovima. Iz pomalo misteriozne poruke ne može se zaključiti kakvu je odluku donio europski prvak, ali prije nekoliko je dana potvrdio da ne razmišlja o prekidu karijere. Za očekivati je, ipak, da će objaviti prelazak u profesionalne vode.

“Nakon Olimpijskih igara u Riju trebao mi je odmor i vrijeme da analiziram svoju dosadašnju karijeru i razmislim što uistinu želim u budućnosti. O svim detaljima o nastavku svoje karijere bit ćete obaviješteni uskoro, a dotada uživajte u najboljim potezima koji su Hrvatskoj donijeli prvu boksačku olimpijsku medalju”, napisao je Hrgović.

Povratak na Net.hr