MIRKO ODGOVORIO NA PITANJE KOJE ZANIMA ČITAVU NACIJU: / Hoće li na kraju godine u mirovinu ili ne?

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Cro Cop je u petak u Japanu odradio “media day

28.9.2018.
19:36
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Mirko Cro Cop Filipović spreman je za svoju 51. borbu u karijeri, nakon ozljede koja ga je koštala debija u drugoj po jačini organizaciji slobodne borbe, američkom Bellatoru protiv Royja Nelsona, starog znanca kojem je htio vratiti za poraz.

EVO GDJE U NEDJELJU MOŽETE GLEDATI 51. BORBU MIRKA FILIPOVIĆA: Rizin objavio točan raspored priredbe

Odradio u petak 'media day'

Cro Cop je u petak u Japanu odradio “media day” uoči RIZIN-a 13, koji je na rasporedu ove nedjelje 30. rujna. Filipovića u novom nastupu u japanskoj Saitama Super Areni, a ujedno 51. profesionalnom MMA meču u karijeri, čeka Amerikanac Roque Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borilački portal Fight Site prenosi kako je Mirko vrlo strpljivo odgovarao na pitanja mnogobrojnih japanskih novinara koje je na početku zanimalo njegovo zdravstveno stanje. To je i razumljivo s obzirom da je Filipović prije samo nekoliko mjeseci odradio zahtjevnu operaciju koljena. Upitan kako je sada koljeno, Cro Cop odgovara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jedino bitno je da sam se oporavio od operacije'

“Ne želim u ovom trenutku govoriti o svojoj ozljedi. Jedino bitno je da sam se oporavio od operacije. Čak i prije nego što sam otkrio neke detalje o ozljedi sam čuo razne priče, a to nije dobro. Stoga u ovom trenutku ne želim precizirati nikakve detalje”, objasnio je legendarni hrvatski MMA borac.

Mirko je otkrio je li originalni plan o umirovljenu na kraju ove godine prolongirao ili ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rizin otkrio točan raspored svoje 13. priredbe'

“To će naravno ovisiti o rezultatu ovog meča u nedjelju. U ovom trenutku nisam još uvijek ništa odlučio”, odgovara Filipović.

Vrijedi spomenuti kako je Rizin otkrio točan raspored svoje 13. priredbe. Prema rasporedu koji je objavila japanska organizacija na društvenim mrežama, Filipović i Martinez su 11. meč večeri od ukupno njih 13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo