MIRKO O SITUACIJI S KOJOM SE SUOČIO U BORBI: / 'To baš i nije bilo fer, ja to nikad njemu ne bih napravio'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Lakat je legitimna tehnika i ja sam je iskoristio'

30.9.2018.
22:27
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Mirko Filipović ostvario je svoju novu pobjedu u karijeri. U nedjelju je u Saitama Areni tehničkim prekidom u prvoj rundi, pet minuta i sedam sekundi prije isteka iste, slavio protiv Roquea Martineza, dvanaest godina mlađeg borca (32.).

NA POVRŠINU ISPLIVAO DETALJ KOJI NITKO NIJE PRIMJETIO ZA VRIJEME BORBE: Upravo zbog ovog je Mirko nezaustavljiv i neće još u mirovinu

'Deveta pobjeda u nizu'

Bila je to njegova deveta pobjeda u nizu, čime je produljio svoj MMA rekord. Do pobjede je došao udarcima laktovima, što je postalo njegovo ubojito oružje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je dobar u tome vidjelo se još u Krakowu, kad je upravo laktovima demolirao Gabriela Gonzagu...

"Lakat je legitimna tehnika i ja sam je iskoristio. Zašto ne bih to izveo kada sam u tome vješt", kazao je u razgovoru za Večernji list Mirko Filipović i nastavio govoriti o situaciji koja se dogodila u borbi. Naime, Martinez je pokušavao low kickowima i po koljenu destabilizirati Cro Copovu stabilnost...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čekao sam svoju priliku'

"Čekao sam svoju priliku. Bio sam jako dobro kondicijski spreman i imao sam dovoljno vremena da svoju priliku i pričekam. Bio sam siguran da ću borbu u tih predviđenih 20 minuta dobiti prekidom, kako god i kad god to bilo. U dobrom sam zdravstvenom stanju pa na operirano koljeno nisam ni obraćao pažnju tijekom borbe. Doduše, protivnik me pokušavao udariti po tom koljenu, što baš i nije fer i ja to nikad ne bih radio suparniku", zaključio je Mirko Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo