LEGENDA KAKVE NEMA

MIRKO KAKVOG JOŠ NIKAD NISTE VIDJELI: Cro Cop otvorio dušu! ‘Plaće moja majka, plaćem i ja’

Studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu imali su jučer čast poslušati izlaganje Mirka Filipovića u sklopu predavanja koje je održao na zagrebačkom fakultetu.

Portal 24 sata javlja kako se skupilo stotinjak studenata i studentica koji su s nestrpljenjem čekali predavanje, ipak nešto drugačije, od onih na koje su navikli. Cro Cop je ušao u dvoranu uz dim i pjesmu ‘Wild Boys’.

CRO COP OTVORIO DUŠU: ‘Neki su me treneri pokušali uništiti, s njima ne želim biti ni na istom groblju’

Pokazao svoju iskrenost i emotivnu stranu

Mirko je studentima u potpunosti otvorio dušu i pokazao svoju iskrenost i emotivnu stranu. Legendarni K-1 i MMA borac pričao je studentima o svojim počecima, smislu života, braku i obitelji, ali i nekim životnim anegdotama.

Mirko FilipovićFoto: Marko Prpić/PIXSELL

“Majka mi je bila i otac i majka. Sjećam se kad smo stajali pred vlakom prije mog odlaska na policijsku akademiju u Zagrebu. Ispraćala me i u jednom trenu izvadila iz džepa posljednjih 400 maraka. Nisam ih htio uzeti, ali na kraju sam ipak uzeo 200. U jednom trenutku se raspala i zaplakala. Plače ona, plačem ja. Ipak sam joj rekao da će sve biti okej”, ispričao je Mirko o tome kako je sve krenulo i dodao kako je iskrena osoba i kako se smatra dobrim prijateljem koji je uvijek spreman pomoći, a zauzvrat ne želi ništa.

Obitelj mu je na prvom mjestu

Obitelj je za legendarnog borca na prvom mjestu. Ističe kako mu je najbitnije da se zbliži s obitelji i djecom na vrijeme, dok ne bude kasno.

“Život me naučio da gledam svoja posla. Nikad nisam gurao nos gdje mu nije mjesto. Samo sam želio da meni i mojoj obitelji ništa ne fali”, objasnio je i oduševio svojom romantičarskom stranom. Navikli smo Filipovića gledati samo u ringu i kavezu, u trenucima kad se bori. A malo je poznato da je Mirko pravi romantik.

“Ženi moraš nešto pružiti. Od čega ćete u protivnom živjeti? Od zraka i ljubavi? Ljubav se otopi. To mi stariji vrlo dobro znamo. Za ženu moraš gristi. Kad sam se oženio kupio sam jedan stan, zatim drugi, imao sam auto i nešto ušteđevine. Moj stav je da se ženi mora pružiti više”, kazao je Cro Cop.

Povratak na Net.hr