GRANDE CRO COP

MIRKO HIT NA INTERNETU: Video kako uništava svog velikog prijatelja u manje od godinu dana pogledalo više od tri i pol milijuna ljudi

Mirko brutalno nokautirao svog sadašnjeg velikog prijatelja

Surfajući bespućima interneta naletjeli smo na onaj brutalni lijevi high-kick najboljeg hrvatskog MMA borca ikad Mirka Filipovića, kojim je dokrajčio olimpijskog pobjednika u judu iz 2008. u Pekingu 12 godina mlađeg Satoshija Ishijiia u drugoj rundi, u onom njihovom meču na Staru godinu 2014. na turniru u Tokiju u kojem je pobijedio sa zvukom gonga, zvonom.

OGLASIO SE MIRKO KASNO SINOĆ I UPOZORIO NA VELIKU PRIJEVARU: Ljudi, čuvajte se ovog; ‘Nemojte nasjesti na jeftine fore’

Inače, video koji je priložen na You Tube kanalu objavljen je u travnju prošle godine, i od tada ga je pogledalo više od tri i pol milijuna ljudi. Bio je to njihov drugi meč, i u prvom je Cro Cop slavio, tada u slavnom Prideu.

Cro Cop pokazao moć s punih 40 godina

Mirko je brutalno nokautirao svog sadašnjeg velikog prijatelja, klupskog kolegu, hrvatskog samuraja Ishijiia koji živi zadnjih godina u Zagrebu, dobio je naše državljanstvo i Mirko mu je sad trener, sparing partner, klupski kolega, čovjek od najvećeg povjerenja. Eto što vam je borilački sport…

Teleportirao ga je tada, ali sad su najbolji prijatelji. Grande Mirko”, stoji u komentarima ispod videa.

Inače, Cro Copov lijevi high-kick otvorio je ranu u meču Satoshiju na desnoj strani glave i on, nakon dodatnih udaraca rukom, nije bio spreman nastaviti borbu. Prizor je bio užasan, puno krvi, Satoshi se nije mogao ustati.

Zanimljivo, ali nakon borbe došlo je do naguravanja između Mirka i Fujite, kao i članova obaju tadašnjih timova.

Povratak na Net.hr