MIRKO FILIPOVIĆ TEŠKO SE OZLIJEDIO NA TRENINGU! / Cro Cop završio na operaciji, otkazuje se borba s Nelsonom

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Mirko Filipović doživio je tešku ozljedu i borba s Nelsonom se otkazuje

21.5.2018.
16:10
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Samo nekoliko dana prije velikog revanša protiv Roya Nelsona, hrvatska MMA legenda Mirko Filipović Cro Cop doživio je tešku ozljedu na treningu. Pukli su mu prednji križni ligamenti lijevog koljena i glavna borba na Main eventu Bellatoru 200 je otkazana. Bellator još službeno nije potvrdio ovu vijest, ali za portal Index ozljedu je potvrdio sam Mirko Filipović.

Cro Cop je zakazao operaciju jutros u bolnici Sv. Katarina i u osam sati bio je na operacijskom stolu. Ozljeda se dogodila na njegovoj zdravijoj nozi koja dosad nije bila ozlijeđena. Prije 15 godina hrvatski MMA borac je istu ozljedu imao na drugom koljenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, kako je Mirko rekao za Index, ovo nije kraj, jer planira ući u ring u listopadu te se boriti na staru godinu. Ozljeda se dogodila prošli petak kada je tijekom sparinga u jednom trenutku prebacio težinu na lijevu nogu, a svi su u dvorani čuli zvuk pucanja koljena i zanijemili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je šok jer sam potpuno spreman, laktovima sam spreman prebiti Nelsona, noge mi i ne trebaju", rekao je za Index hrvatski majstor slobodne borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo