Cro Cop otkrio: 'Nisam sretan zbog ovoga'

U subotu 8. ožujka u zagrebačkoj Areni održat će se borilački spektakl Glory 14, na kojem će glavne zvijezde biti naš Mirko Filipović i legendarni Remi Bonjasky.

23.1.2014.
15:27
VOYO logo

Glory je napokon stigao u Hrvatsku. Radi se o najprestižnijoj kickboks organizaciji koja je ovog puta za svog domaćina izabrala Zagreb.

Najveći spektakl večeri priredit će Mirko Filipović i Remi Bonjasky, a među ostalima priliku za dokazivanje dobit je i još dva hrvatska borca, Mladen Brestovac i Igor Jurković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega moram reći da nisam sretan zbog ove borbe, jer smo se nas dvojica dosta družili i često trenirali zajedno. Ali organizator se odlučio za Bonjaskog", rekao je Cro Cop i pojasnio:

"Remi je odličan sportaš i sjajan borac. No ipak, ovo je sport u kojem morate ozlijediti protivnika. Upravo zato nisam htio ovu borbu. Bilo kako bilo, ja se nadam se da ćemo Remi i ja prirediti spektakularan meč", naglasio je Mirko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije 11 godina Cro Cop je pobijedio, a Bonjasky se prisjetio tadašnjeg poraza.

"Ružno sam izgubio taj meč, a dao sam sve od sebe. Od tada smo se Mirko i ja često družili i postali prijatelji. Sve ovo sada pomalo teško pada, ali gledateljima moramo pokloniti dobar šou."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo