BIT ĆE PAKLENO

MIOČIĆU SE NE PIŠE DOBRO? Stipe otkrio tko mu je vjerojatno sljedeći protivnik – ‘Mislim da ću se s njim boriti. U strašnoj je formi’

Od svih mogućih borbi nekako je najizvjesnija ona s prvim izazivačem i Stipinim rivalom

Američki borac hrvatskog porijekla i prvak teške kategorije UFC-a, Stipe Miočić, gostovao je u podastu Chrisa Van Vlieta i u njemu je govorio o gorućoj temi svog novog meča. Miočić još uvijek ne na s kim će se sljedećim boriti, u igri je nekoliko boraca, odnosno dvije potencijalne superborbe.

Miočić bi lako mogao završiti u kavezu s prvakom poluteške kategorije Jonom Jonesom koji se iznenada odlučio prebaciti iz divizije u kojoj je harao godinama u najtežu diviziju organizacije, onu u kojoj stoluje Miočić. Međutim, pojavila se i opcija meča s Brockom Lesnarom. Bivšem teškaškom prvaku istekao je ugovor s WWE-om i razmatra povratak MMA-u, a meč s njim bio bi vjerojatno najgledaniji u povijesti jer Lesnar je svojevremeno bio najveća zvijezda organizacije i miljenik navijača.

Profimedia

‘Mislim da ću se s njim boriti’

Ipak, od svih mogućih borbi nekako je najizvjesnija ona s Francisom Ngannoum, prvim izazivačem i Stipinim rivalom. Miočić je već porazio Ngannoua 2018. godine, ali se Francuz od tada znatno poboljšao i nanizao je nekoliko strašnih nokauta i to protiv respektabilnih boraca. Ngannou već mjesecima pritišće UFC i proziva Miočića za novu borbu, a Miočić misli kako bi mu se želja mogla i ostvariti.

“Mislim da je Ngannou borba koja slijedi. Nije bio dobar u našoj prvoj borbi, no onda je ostvario nekoliko nokauta u prvoj rundi i stvarno je u strašnoj formi. Što drugo napraviti s takvim tipom? Jon Jones je jedan od najboljih svih vremena, dolazi u tešku kategoriju i naravno da bih se borio protiv njega, to je fenomenalna borba. Srećom, ja ne moram birati”, rekao je Stipe u podcastu.

Bacio je usput i rukavicu Brocku Lesnaru, u slučaju da dođe do meča s njim… “Borio bih se protiv bilo koga. Ali, tu bih borbu prihvatio u sekundi. Brzo bih ga završio”, rekao je Miočić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr