MIOČIĆU PRIJETI NOVA UFC-OVA ZVIJEZDA: / 'Želim Stipu. Nokautirat ću ga unutar tri runde'

Image
Foto: AFP, Rey Del Rio
26.9.2017.
15:07
AFP, Rey Del Rio
VOYO logo

Američki borac hrvatskog porijekla teškaški je naslov osvojio u svibnju prošle godine u meču u kojem mu je suparnik bio Fabricio Werdum, a onda titulu branio pod naletima Alistaira Overeema i Juniora dos Santosa. Sve tri borbe za naslov Miočić je u svoju korist riješio u prvim rundama.

Navedenom unatoč, Ngannou smatra da ima šanse protiv Miočića i(li) Overeema s kojim se upustio i u prepirku putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam za što su obojica sposobni, svi su upoznati s njihovim vještinama. Moje ne poznaju, mene tek otkrivaju. Ja donosim iznenađenje u svaku borbu, a dosad još nisam bio u prilici pokazati sve što znam", kazuje Ngannou, koji je se u borbi nikad nije zadržao dulje od dvije runde, i prijeti:

"Stipu ću u našem meču nokautirati. Mislim da će se to dogoditi unutar tri runde."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ngannou se posljednji put borio u siječnju, a taj je meč bio dug 92 sekunde. Volio bi kao sljedećeg suparnika, navodi ESPN, vidjeti Miočića, no ne dođe li do tog ogleda zadovoljit će se i borbom protiv Overeema u prosincu.

"Nije još razjašnjeno. Želim Stipu, ali govore i o Overeemu. Borit ću se ili 2. prosinca u Detroitu (UFC 218) ili 30. prosinca u Las Vegasu (UFC 219). Volio bih da to bude u Detroitu jer ta borba dolazi 28 dana ranije. Čekam, a to mi ne odgovara."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo