MIOČIĆU EKSPRESNO STIGAO BRUTALAN ODGOVOR: / Bivši prvak i borac koji ga je prebio poručuje - 'Gotov si!'

Image
Foto: Profimedia

Miočić bi trebao u kavez po treći put za redom s bivšim prvakom i tipom koji ga je prebio kao nitko u životu

8.6.2020.
9:38
Profimedia
VOYO logo

Aktualni prvak teške kategorije UFC-a, Stipe Miočić zagolicao je maštu svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama. “Došlo je i to vrijeme. Tko je spreman”, pitao je Miočić na svojim društvenim mrežama uz priloženu sliku svojeg izlaska iz svlačionice prema kavezu. Dakako, govori o svom povratku u kavez nakon gotovo godinu dana, a zna se već i s kim će se boriti.

Iako se još ne zna točno kada, ali nagađa se koncem kolovoza, Miočić bi trebao u kavez po treći put za redom s bivšim prvakom i tipom koji ga je prebio kao nitko u životu, Danielom Cormierom. Nakon što mu je Cormier brutalnim nokautom uzeo pojas, Stipe se prošloga ljeta vratio i uzvratio istom mjerom, a svijet borbe sada čeka potvrdu o tome tko je najbolji teškaš današnjice pa možda i svih vremena u UFC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Gotov si'

Na novi se meč čekalo dugo, prošla je gotovo godina dana, a ponajviše zbog toga što je Miočić zaradio tešku ozljedu oka zbog koje se nije smio vratiti u kavez. No, sada je valjda sve u redu i Miočić je spreman za novi revanš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A spreman je i Cormier i čini se da je podosta gladan. Naime, nedugo nakon što je Miočić objavio da se vraća u kavez, javio se i Cormier i to s porukom - "Gotov si"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo