PRVAK PROGOVORIO

MIOČIĆ BRUTALNO SPUSTIO ‘NAJBOLJEM’ MMA BORCU DANAŠNJICE: Bahati Jones nije očekivao ovakvu repliku – ‘Nisam znao da je on glavni’

‘Sto posto sam siguran da bih ja prvi dobio Brocka, ili da bi me pitali oko toga’

Aktualni prvak teške kategorije UFC-a, Amerikanac hrvatskog porijekla, Stipe Miočić, još uvijek ne zna protiv koga će braniti naslov. Spominje se Francus Ngannou, prvi izazivač, spominje se odjednom i Brock Lesnar kojem istječe ugovor s WWE-om i mogao bi se vratiti MMA-u, odnosno potpisati za UFC.

Spominje se i Jon Jones, prvak poluteške kategorije kojem je dosadilo u toj diviziji gdje ga nitko ne može svladati i već je odučio prebaciti se u tešku kategoriju. Ali svima je nekako u fokusu borba protiv mogućeg povratnika Brocka Lesnara, bivšeg prvaka teške divizije UFC-a. Lesnar je bio možda i najveća zvijezda UFC-a dok se borio pod njihovom organizacijom i samim time njegove borbe generiraju najveću zaradu.

ProfimediaFoto: Profimedia

Prvi se u tu borbu gura Jon Jones, čovjek koji za sebe kaže da je najbolji MMA borac današnjice i mnogi se s tim slažu. Međutim, Miočiću se ta ideja baš i ne sviđa, pa je javno odgovorio Jonesu koji već neko vrijeme forsira meč protiv Lesnara, premda ovaj još nije niti potpisao za UFC.

“Sto posto sam siguran da bih ja prvi dobio Brocka, ili da bi me pitali oko toga. Nisam znao da Jon Jones odlučuje ovdje, pogotovo među nama teškašima”, rekao je Miočić u podcastu Michaela Bispinga.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr