MCGREGOR UNIŠTIO I POSRAMIO NBA ZVIJEZDU: / Igrač Warriorsa pravio se pametan, pa ispao glup i dobio po nosu

Image
Foto: AFP/Screenshot: Instagram
Image
Foto: AFP/Screenshot: Instagram

Zvijezda NBA prvaka Golden State Warriorsa Draymond Green putem je društvenih dobila po nosu od Conora McGregora, a ujedno i nije baš ispao pametan.

24.7.2017.
12:19
AFP/Screenshot: Instagram
VOYO logo

Jer, nije shvatila poantu oblačenja starog dresa Warriorsa od strane "ludog Irca" i najveće UFC zvijezde. Naime, priča između Greena i McGregora ide ovako: McGregor se proteklog vikenda nehotice našao u Instagram ratu s Greenom, a sve zbog nesporazuma.

VRUĆA GLUMICA NAPADNUTA ZBOG – MAYWEATHERA: ‘Bilo je to zastrašujuće, potresena je zbog toga’

McGregor je, naime, želeći isprovocirati svog boksačkog protivnika Floyda Mayweathera obukao dres Warriorsa s brojem 23, koji u aktualnoj momčadi nosi upravo Green.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, McGregor je zapravo nosio dres bivšeg igrača Warriorsa C.J. Watsona, koji je bio involviran u skandal s Mayweatherovom tadašnjom djevojkom. Mayweatherova djevojka i Watson tad su izmjenjivali sms poruke što je otkrio "Money", a sve je kulminiralo nasiljem u obitelj, ali i zatvorskom kaznom za Mayweathera koju je služio 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Green nije shvatio provokaciju McGregora, pa je reagirao. I napisao mu je poruku da su Warriorsi uz Floyda, ne uz njega…

“Mi navijamo za Floyda brate, ne za tebe. Skini taj dres”, napisao je Green na što mu je McGregor odgovorio u svom stilu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je dres C.J. Watsona prijatelju. Ne znam tko si ti je*ote. Ne želim zvučati kao da te ne poštujem mali, ali daj i dalje maltretiraj drugu djecu i ostani u školi”, odgovorio je Conor i dodao:

“Ajde se malo zapitaj zašto sam obukao dres CJ-a, a apsolutno me zaboli ona stvar za košarku. Ja nabijam glave ljudi o pod, ne košarkašku loptu. Ovo s čim se ja bavim nije igra, momak”, istaknuo je McGregor i posramio Greena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McGregor i Mayweather će u ring novoizgrađene T-Mobile Arene u Las Vegasu ući 26. kolovoza. Do dvoboja je ostalo tek nešto više od mjesec dana, borilački svijet je na nogama, bit će to možda i najveći boksački spektakl svih vremena koji već sad ruši rekorde.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo